Komšija iz pakla: Nemanja terorisao devojku po receptu monstruma iz Obrenovca

07.09.2023

20:45

0

Autor: 24sedam

Nemanja G. nije jedini Obrenovčanin koji je danima mučio devojku

Komšija iz pakla: Nemanja terorisao devojku po receptu monstruma iz Obrenovca
Copyright Profimedia/Pixabay

Nemanja G. (41), koji je uhapšen 1. septembra jer je krajem avgusta namamio A. M. (36) iz Zemuna u svoju kuću gde ju je danima tukao i maltretirao, nije prvi monstrum ovakvog profila iz Obrenovca.

Samo godinu dana ranije, Srbija se zgrozila zbog njegovog komšije L. M. Ovaj Obrenovčanin je 24. jula 2022. pozvao svoju devojku da dođe kod njega kući. Kada je ušla u stan otpočeo je pravi - pakao.

Printscreen/Društvene mreže
Nemanja G.

Mučenica nije ni znala šta joj predstoji. Tokom torture duge 72 sata L. M. ju je terao da mokri u limenku, pa je onda polivao urinom. Nije joj davao da pije vodu i prisilno je hranio. Na samom startu, oduzeo joj je mobilni telefon kako ne bi mogla da pozove pomoć.

Devojka je tri dana stajala u jednom ćošku. Sve vreme je morala da ponavlja rečenice koje joj je mučitelj govorio. Morala je čak da izgovara različite neistine o sebi, kao i da priča imena muškaraca s kojima nije nikad imala ništa.

Masovni silovatelj iz Obrenovca

U analima policije ostaće crnim slovima upisan i masovni silovatelj iz Obrenovca, koji je ima 54 prijavljena napada. Kupio je autostoperke, onda bi im slomio ruku ili vilicu pa ih  silovao. Čovek je diplomirani mašinski inženjer, oženjen, otac dve ćerke. Osuđen je na 10 godina robije, a kada je pušten na slobodu počinio je isto delo.

Pored psihičke torture monstrum se i fiziki iživljavavao. Tukao ju je rukama i nogama po telu, pretio da će ubiti i nju i njenu porodicu. Stavljao joj je nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem preteći da ide po njenom telu.

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić devojci zabranio da koristi toalet. Dao joj je konzervu piva i rekao da malu nuždu obavlja tu, a zatim ju je polivao urinom. I sam je urnirao po njoj. Sve vreme joj je govorio "da mora više da ga poštuje", kao i da "razmisli dobro i smisli nešto što bi njega u ovom momentu usrećilo".

Tortura se prekinula trećeg dana, kad je zlostavljač morao da napusti stan, jer više nije mogao da opravda nedolazak na posao. Devojka je tada iskoristila priliku, pobegla kući i prijavila nasilnika.

Printscreen/Društvene mreže
Nemanja G. sa svojom žrtvom

- Nesrećna devojka je u istrazi potvrdila sve grozote koje su se navodile i u krivičnoj prijavi. Jedva smogla snage da svedoči, pošto je strašno istraumirana. Rekla je i da je bila iznenađena jer tokom emotivne veze nije pokazivao znake da je sposoban za ovako nešto.

Kasnije su urađena i različita veštačenja. Svi dokazi su potkrepili priču devojke o nezapamćenom iživljavanju u Obrenovcu.

- Tužilaštvo je zatražilo da se mladić kazni sa dve i po godine zatvora, kao i istom merom zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom. Predloženo je, takođe, da mu se produži pritvor - naveli su iz tužilaštva.

I to nije sve. Svedoci su u istrazi protiv L. M. ispričali da sumnjaju da je i ranije tokom veze bio nasilan, kao i u ranijim ljubavnim odnosima.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike