Ovo je lice pijanog vozača: Pokosio dvojicu dečaka na mopedu

06.09.2023

14:02

0

Autor: 24sedam

Ovo je prva fotografija pijanog vozača

Ovo je lice pijanog vozača: Pokosio dvojicu dečaka na mopedu
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Goran M. (39) osumnjičen je da je sinoć na putu Glogovica-Dubočane "golf 2" sa 1,94 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario moped kojim su upravljala dvojica dečaka od 12 godina, nakon čega je pobegao.

U nesreći jednom dečaku je amputirana noga dok je drugi zatobio prelom šake i lakta.

Printscreen/Društvene mreže
Pijani vozač Goran M.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru pijanom vozaču je određeno zadržavanje. Sada se tereti da je počinio dva krivična dela.

Policija je po dolasku na mesto stravične nesreće zatekla uznemirujuću scenu - jedan dečak je ostao bez noge! Maloletni M. D. je odmah odvezen sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar zaječarske bolnice. Ali, zbog ozbiljnosti povreda morao je da bude prebačen u Beograd.

Uprava saobraćajne policije je organizovala presretače kako bi patrole raščistile put do Beograda gde je dečak, u pratnji lekarske ekipe, stigao u bolnicu.

Drugi dečak P. U. (12) ima prelom leve šake i lakta. Lekari Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš noćas su ga hospitalizovali i on je svesan, komunicira i u stabilnom je stanju.

- Posle kompletne dijagnostike po trauma protokolu utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je saniran i prelom lakta. O daljem lečenju odluke će biti razmatrane danas - navode sa niške klinike.

Njegovom drugu M.D. otkinut je deo noge i on je iz Urgentnog centra zaječarske bolnice hitno prebačen u Beograd.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike