Obračun u parkiću: Ovo je stub odbrane pucača sa Novog Beograda

06.09.2023

12:11

0

Autor: 24sedam

Čeka se da ozdravi veštak

Obračun u parkiću: Ovo je stub odbrane pucača sa Novog Beograda
viber_image_2022-02-09_10-20-46-205 - Copyright 24sedam/Lj. S.

U Višem sudu u Beogradu danas je za 19. oktobar odloženo suđenje Dejanu Predragoviću (41), optuženom da je 27. juna 2022. u parkiću na Novom Beogradu pokušao da ubije D.P. (40) sa kojim je ranije bio u sukobu.

Suđenje je odloženo zbog izostanka veštaka koji je trebalo da utvrdi vid okrivljenog za vreme kritičnog događaja, a iz zdravstvenih razloga nije mogao da ga pregleda. Sudija je naložila tužiocu da se izjasni na kom video snimku i CD-u se nalazi kritičan događaj, jer je materijal koji je dostavio sudu preopširan.  Optuženi je na suđenje doveden iz pritvora u kom je od hapšenja 15. jula prošle godine.

Predragović se tereti da je krivično delo ubistvo u pokušaju, izvršio sa umišljajem, u uračunljivom stanju, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu. On je došao biciklom do parkića u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, kako bi rešio nesporazume i raniji sukob sa D.P. Prilazeći oštećenom, Predragović je iz pojasa izvukao pištolj i ispalio metak u pravcu D.P. kojim ga je pogodio u desnu stranu grudi, nanevši mu tešku povredu. Predragović je potom biciklom otišao i bio je u bekstvu do 15. jula 2022. kada je uhapšen u jednom naselju u blizini Srebrnog jezera.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike