Hitno operisan mladić iz opšte tuče: Ranjene noževima pronašli na dva kraja Petrovaradina (FOTO/VIDEO)

10.08.2023

13:56

0

Autor: 24sedam

Nova misterija posle opšte tuče na Petrovaradinu

Hitno operisan mladić iz opšte tuče: Ranjene noževima pronašli na dva kraja Petrovaradina (FOTO/VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

U sukobu više osoba, sinoć u Petrovaradinu, Srđan Š. (26) i Miroslav M. (24) ranjeni su nožem. Iz Kliničkog centra Vojvodine navode da je Srđan Š. je nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV.

Mladić Srđan Š. je primljen u teškom stanju sa ubodnim ranama nekoliko unutrašnjih organa.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine primljeni su S. Š. (1997) u teškom opštem stanju sa teškim povredama. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike, urgentnog hirurškog zbrinjavanja i stabilizacije opšteg stanja pacijent je primljen na bolničko lečenje na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV gde se sprovodi dalji monitoring i intenzivno lečenje - kažu iz KCV.

Kako dodaju, drugi mladić Miroslav M. je imao teške povrede koje je zadobio u predelu ekstremiteta i on se nalazi na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju Urgentnog centra UKCV.

- Drugi pacijent M. M. (1999) sa teškim povredama, po tipu ubodne rane, ekstremiteta. Nakon pregleda, inicijalne dijagnostike i urgentnog hirurškog zbrinjavanja, u stabilnom opštem stanju je primljen na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju UKCV na dalje lečenje - potvrđeno je iz KCV.

Sinoć oko 23.15 časova na Petrovaradinu, ugao Preradovićeve i Podunavskog odreda, došlo je do tuče više osoba. Srđan Š. i Miroslav M. zadobili su više ubodnih rana od noža, a došlo je i do pucnjave i ispaljena su dva metka, ali nije poznato da li je pucnjava povezana sa ovim sukobom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić rekla je za novosadski portal 021.rs da su njihove dve ekipe intervenisale u 23.20 časova u Preradovićevoj ulici. Na licu mesta su zbrinuli dve muške osobe i u svesnom stanju ih prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Srđan i Miroslav su nađeni na različitim lokacijama, a upućena su i dva poziva policiji, jedan oko 23 časa a drugi oko 23.30. Srđan je pronađen u Ulici Preradovićeva bb, kod mostića, a Miroslav u Ulici Podunavskog odreda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Obojica imaju krivične prijave od ranije za različita dela, ali za sada nije potvrđeno da se radi o navijačima.

Nakon krvavog obračuna više ljudi i ranjavanja dva mladića, Miroslava M. (24) i Srđana Š. (26) sinoć u Petrovaradinu, oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Novom Sadu koje je ovo delo kvalifikovalo kao krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Za više napadača se još uvek traga.

Na mostu u Preradovićevoj ulici nedaleko od Bloka 8 gde se dogodio obračun, na trotoaru se mogla videti velika količina krvi, a policija je do kasno radila uviđaj.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike