Vozač punta dva dana pre tragične vožnje na auto-putu oglasio da prodaje auto (FOTO)

04.09.2023

13:27

1

Autor: 24sedam

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Dejan J. (51) iz Debeljače

Vozač punta dva dana pre tragične vožnje na auto-putu oglasio da prodaje auto (FOTO)
oglas dat dva dana pre nesreće - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Vozač punta koji je izazvao stravičan udes na auto-putu, vozeći kontrasmerom, samo dva dana pre nesreće oglasio je prodaju tog automobila, može se videti na njegovom profilu na društvenim mrežama.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je Dejan J. (51) iz Debeljače. On je vozio auto-putem u suprotnom smeru velikom brzinom i to "najbržom" trakom, te se direktno sudario sa drugim vozilom koje mu je dolazilo u susret. Od siline udara njegov automobil se zapalio, a on je ostao zaglavljen na sedištu, te je na licu mesta i stradao. 

Sa njim u vozilu je bio i suvozač Nenad K. (40), koji je u teškom stanju prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra. Dragoslava P. (30), koja je upravljala vozilom "hjundai" sa kojim se fiat sudario, takođe je povređena i u svesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.

Na profilima Dejana J, na društvenim mrežama može se videti da je samo dva dana pre nesreće oglasio prodaju ovog automobila.

- Punto plin, atestiran, 700 evra - navodi se u oglasu.

Printscreen/Društvene mreže
 

 

Šta su bili njegovi motivi da vozi suprotnim smerom auto-putem ostaje tajna. Ostaje nada da će njegov suvozač, kada se oporavi od povreda zadobijenih u nesreći, moći da pruži više detalja koji bi rasvetlili ovu tragediju.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike