"Nazdravljaćemo za tvoju dušu i tvoje nebeske kafane": Neutešni prijatelji se opraštaju od Dušana koji je ubijen u kafani zbog pesme (FOTO)

31.08.2023

14:26

0

U jednim dnevnim novinama osvanula je čitulja koju potpisuju Saša i Nino

"Nazdravljaćemo za tvoju dušu i tvoje nebeske kafane": Neutešni prijatelji se opraštaju od Dušana koji je ubijen u kafani zbog pesme (FOTO)
Dule Pežo - Copyright printscreen

Vlasnik auto servisa Dušan Antonijević (47) iz Mladenovca, zvani Dule Pežo koji je ubijen u ponedeljak uveče u mladenovačkoj kafani biće danas sahranjen.

On je ubijen nakon svađe oko pesme koju je želeo da naruči za sina (21) koje je te večeri slavio rođendan.

Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila šestoricu osumnjičenih - M. J. (25), S. S. (24), M. P. (34), D. S. (31), M. S. (28) i B. P. (38) koji se terete za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

U jednim dnevnim novinama osvanula je čitulja koju potpisuju Saša i Nino:

Foto: 24sedam
 

- Zauvek ćemo te voleti i zauvek ćeš biti u našim srcima! Nazdravljaćemo za tvoju dušu i tvoje nebeske kafane! Počivaj u miru, naš Duća - piše u čitulji.

Sahrana ubijenog Antonijevića biće danas na mladenovačkom groblju, a prijatelji i porodica su i dalje neutešni:

- Čovek je otišao da se proveseli, uvek je bio takav pozitivan, veseo, radan, pa vidite šta je sve stvorio i da mu presude neke barabe. To je sve šljam koji se okuplja u toj kafani i kud su tu na kraju i završili - rekao je za Kurir rođak ubijenog Duleta i dodao:

- Čuo sam da se nije znalo ko koga bije. Bagra jedna... Pa i Dušanovog sina su tukli, dete samo uskočilo da odbrani oca pa je i on zadobio povrede. Došlo je zadnje vreme... Pa ubili su nekog ko je svima pomagao, davao i šakom i kapom.

Sumnja se da su uhapšeni sedeli u kafani za jednim stolom, dok je žrtva sa svojim sinom (21), kumom i bratancem bio za drugim. Osumnjičeni su navodno okupirali muziku i celo veče nisu dozvoljavali da neko naruči pesmu. Međutim, ubijeni je u jednom trenutku naručio pesmu, ali se to nije svidelo osumnjičebnima pa su žrtvi prvo dobacili, a potom je izbila svađa koja je kulminirala tučom, a zatim se dogodilo i ubistvo. Kobni udarac za Antonijevića bila je flaša u glavu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike