Dule Pežo im poslao turu pića, a oni ga krvnički ubili: Evo ko su osumnjičeni za ubistvo kod Mladenovca - poznati su po čestim tučama!

29.08.2023

14:03

0

Autor: 24sedam

Navodno je jedan od osumnjičenih, za vreme tuče, držao vrata kafane kako niko ne bi uspeo da izađe iz lokala

Dule Pežo im poslao turu pića, a oni ga krvnički ubili: Evo ko su osumnjičeni za ubistvo kod Mladenovca - poznati su po čestim tučama!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook

Dušan A. (47), zvani Dule Pežo, ubijen je u sinoć kafani "Panorama" dok je slavio sinovljev rođendan, a za njegovo ubistvo uhapšena su šestorica osumnjičenih muškaraca.

Zbog učestvovanja u tuči koja je prethodila zločinu uhapšeni su S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), P.M. (34), J.M. (40) i S.S. (33).

Facebook
Osumnjičeni

Oni se sumnjiče da su, nakon svađe oko muzike, napali Dušana A., pretukli ga, posle čega ga je jedan od njih udario flašom u glavu i ubio.

Sin i kum pokušali da pomognu

Dušan A. se juče sa porodicom vratio sa mora i to kako bi proslavio sinu rođendan.

- Došli su u tu kafanu kako bi popili piće i to nakon što su u drugom lokalu proslavili rođendan. Ubijeni je bio izuzetno veseo i čašćavao je sve goste kafane pićem. Čak je poslao za sto gde su sedeli osumnjičeni turu pića - naveo je izvor Informera iz istrage i dodao da je ubrzo nakon toga nastao sukob. 

U jednom trenutku nastala je svađa osumnjičenih sa Dušanom A. i to, prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, oko muzike. Navodno, tada su osumnjičeni skočili na Dušana A. i krenuli da ga biju.

- Nesrećnom čoveku su pokušali da pomognu sin i kum, ali nisu uspeli da ga spasu. Navodno je jedan od osumnjičenih, za vreme tuče, držao vrata kafane kako niko ne bi uspeo da izađe iz lokala - istakao je izvor Informera.

printscreen
Ubijeni Dušan A.

Inače uhapšeni su od ranije poznati policiji i to po čestim tučama.

- Sa druge strane, ubijenog su svi znali kao čoveka koji je bio vesele prirode, uvek spreman da časti druge hranom i pićem. Uvek je plaćao račune po kafanama i čašćavao - kaže izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike