Ovo je porodica iz Sremske Mitrovice koja je stradala kod Prnjavora: Majka, dvojica sinova i unuka poginuli u trenu (FOTO)

29.08.2023

15:47

0

Porodica ne zna da li će finansijski moći da organizuje prebacivanje posmrtnih ostataka u Srbiju zbog sahrane

Ovo je porodica iz Sremske Mitrovice koja je stradala kod Prnjavora: Majka, dvojica sinova i unuka poginuli u trenu (FOTO)
Vidosava, Dejan i Aleksandar Jovanović - Copyright Profimedia/Facebook

Vidosava Jovanović (49), njeni sinovi Dejan (23) i Aleksandar (19), kao i njena unuka od šest godina poginuli su u nedelju uveče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na području Prnjavora u Republici Srpskoj. Prema nezvaničnim informacijama, porodica ne može da dođe da njihova tela prebaci u Srbiju zbog nedostatka sredstava.

Profimedia/Facebook
Vidosava Jovanović

Pored procedure koja je neminovna u ovakvim situacijama, kada je potrebno sačekati zvaničan izveštaj i obratiti se ambasadi, porodica stradale Vidosave, Aleksandra, Dejana i malene devojčice, inače deteta Vidosavine ćerke, sada ne zna da li će finansijski moći da organizuje prebacivanje posmrtnih ostataka u Sremsku Mitrovicu, kako bi bili sahranjeni.

Profimedia/Facebook
Poginula devojčica

Reč je, kako saznajemo, o porodici za koju poznanici imaju samo reči hvale, a iako nemaju mnogo finansijskih sredstava, svi su bili uvek vedri i nasmejani.

Profimedia/Facebook
Aleksandar JOvanović

Dejan je, kako se nezvanično saznaje, bio za volanom "pežoa" kada se nesreća dogodila.

Saovraćajna nesreća se dogodila u nedelju uveče kada je u automobil "pežo", u kojem su se nalazili članovi porodice Jovanović, udarilo vozilo "pasat" kojim je upravljao Boban Đekić iz Prnjavora. "Pasat" je udario u zadnji deo "pežoa".

Profimedia/Facebook
Dejan Jovanović

Udes se dogodio u ravnici dugoj oko pet kilometara, na kojoj svi voze iznad ograničenja koje je 60 kilometara na čas. Vozi se i sa 100 na sat.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike