Zverski se iživljavao nad ženom i ćerkom: Ženu silovao pred decom, dobio pet godina robije

29.08.2023

09:31

0

Osuđen monstrum iz Zaječara

Zverski se iživljavao nad ženom i ćerkom: Ženu silovao pred decom, dobio pet godina robije
Copyright Profimedia

Perica M. iz Zaječara osuđen je pravosnažno u Apelacionom sudu u Nišu na pet godina zatvora jer se godinama zverski iživljavao nad suprugom (37), ćerkom (20) i sinom (6)!

Suprugu  je tukao, silovao, čak joj je odgrizao i deo uva, a decu je toliko kinjio i prebijao da njegov sin, usled preživljenih trauma, tek sad uči da govori.

Monstrum je uhapšen u maju 2022. nakon što je njegova supruga sa decom uspela da pobegne iz stana i da zatraži pomoć policije. Od tada je u pritvoru, a pošto mu je to vreme provedeno iza rešetaka uračunato u kaznu, ostalo mu je da odsluži još manje od četiri godine. Moraće i da plati kaznu od 100.000 dinara zbog posedovanja droge.

Tokom sudskog postupka utvrđeno je da je porodica Perice M. godinama trpela torturu i da ni supruga ni deca nisu smeli da potraže pomoć nadležnih, strahujući od osvete.

- Perica je redovno pio i drogirao se. U takvom stanju bi urlao po kući, psovao ukućane, razbijao i lomio sve što bi mu se našlo pod rukom. Tukao je i suprugu i decu, pretio im da će ih pobiti, a jednom prilikom je ženi odgrizao deo uveta... Više puta ju je silovao, i to naočigled njihove ćerke. Niko od ukućana nije znao kada će Perica doći kući iz provoda pijan i drogiran i tada bi počinjao pakao za njih - pričaju komšije.

Peričin sin V. M. je usled jezive torture zadobio ozbiljne psihičke probleme.

- Od rođenja, pa do očevog hapšenja, dečak nije imao kontakte sa drugom decom, nije znao šta je igranje, bio je pod ključem. Zbog toga, ali i zbog fizičkog zlostavljanja, kažu psihijatri, ovaj  još nije progovorio. Kada je V. M. imao tri godine, stao je ispred majke u pokušaju da je zaštiti od nasilnog oca, ali monstrum je tako snažno udario dečaka šakom u lice, da je ovaj pao i onesvestio se - kazao je naš izvor, i dodao da od hapšenja oca iz pakla, majka i sestra nesrećnog mališana bore se da uz pomoć psihologa i drugih stručnjaka socijalizuju V. M. i dovedu ga u neko, takoreći, "normalno" psihičko stanje.

Najviše batina je, ipak, pretrpela Peričina supruga, koja je punih 20 godina živela s njim u strahu i agoniji.

- Udala se za Pericu kad je imala samo 17 godina, jer je ostala u drugom stanju. Tada nije ni slutila šta je čeka... Nije smela nikom da kaže šta joj muž radi, nije smela ni da pobegne jer je pretio da će joj pobiti celu familiju. Skoro ceo brak provela je zaključana u kući, tučena, silovana... Bilo joj je zabranjeno druženje sa bilo kim, nije smela da ima mobilni telefon, niti da radi... - ispričao je naš sagovornik.

Izmučena žena je u maju prošle godine pobegla od muža trčeći ulicom, noseći sina u rukama.

Dozivala je upomoć, ljudi su je čuli, izašli iz dvorišta i pozvali policiju. Ni sama, kazala je kasnije u sudu, nije znala odakle joj hrabrost. Perica je trčao za njom ne bi li je sustigao, ali srećom, policija je bila brža. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike