"Sledeći na slobodi": Belivukovi "grobari" čestitaju vođi rođendan (VIDEO)

28.08.2023

12:42

0

Autor: Mi. S.

Na društvenim mrežama osvanuo snimak u čast rođendana Veljka Belivuka

"Sledeći na slobodi":  Belivukovi "grobari" čestitaju vođi rođendan (VIDEO)
Ilustracija - Copyright MN Press Youtube/Printscreen 24sedam

Navijači Partizana na društvenim mrežama objavljuju čestitke za rođendan svog vođe Veljka Belivuka, koji danas očekuje nastavak suđenja za sedam ubistava, otmice, silovanje i nedozvoljeno držanje droge i oružja.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se Belivuk na punoj južnoj tribini okružen navijačima iz različitih frakcija, a pod komandom njegove navijačke grupe "Principi".

"U vetru oluje, kroz more vaših laži, sledeći na slobodi. Našem bratu srećan rođendan", stoji u opisu snimka koji je posvećen Belivukovom rođendanu..

Veljko Belivuk je, da podsetimo, uhapšen  4. februara 2021. godine zajedno sa svojih 30 saradnika, a optužnicom se tereti za ukupno sedam ubistava u Srbiji, a sumnja se da ih je bilo i više. Žrtve su, kako se navodi u optužnici, otimali i odvodili u klanicu u Ritopeku.

Mladić I. S, jedina preživela žrtva monstruoznog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pozvan je da danas dođe u Specijalni sud u Beogradu kako bi dao svoj iskaz i ispričao sve o zlostavljanju koje je preživeo na stadionu Partizana.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike