Motiv obračuna u Futogu: Poslovi sa drogom iza ubistva mladića

25.08.2023

09:10

0

Iza zločina u Futogu kriju se ranije nerašćišćeni odnosi žrtvi Miloša Mamule (20) i Nikole Šumara (19) i napadača, nezvanično saznaju mediji u Novom Sadu

Motiv obračuna u Futogu: Poslovi sa drogom iza ubistva mladića
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Iza zločina u Futogu kriju se ranije nerašćišćeni odnosi žrtvi Miloša Mamule (20) i Nikole Šumara (19) i napadača, od kojih su neki iz Begeča, nezvanično saznaju mediji u Novom Sadu.

U toku je saslušanje i ispitivanje osumnjičenih mladića, kako bi se utvrdilo ko je pucao kod Osnovne škole "Desanka Maksimović".
 
Uhapšeni su B.G. (26), B.D (24), N.L. (23) i O.R. (21) i svima je određen policijski pritvor do 48 sati.
 
Prema do sada utvrđenim informacijama, Mamula je preminuo na licu mesta, dok je Šumar izdahnuo po prijemu u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć je primila poziv u 00.17 časova da je u Fruškogorskoj 7, u Futogu, ranjen mladić iz vatrenog oružja, bez svesti. Hitna je Šumara prevezla u KCV, ali je preminuo po prijemu.

Pola sata kasnije, na istoj adresi nedaleko od škole, Hitnoj je prijavljena još jedna ranjena osoba, i to nepoznati muškarac. Na teren su izašle dve urgentne ekipe, koje su samo mogle da konstatuju smrt Mamule

Policija je sinoć obavljala uviđaj, a kako nezvanično saznaju mediji u Novom Sadu, reč je o okršaju dve grupe koje diluju narkotike. Pucnjava je navodno izvedena iz automobila u pokretu prema grupi mladića koji su stajali u blizini škole "Desanka Maksimović".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mediji

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike