Pijan udarao suprugu: Posle brutalnog snimka uhapšen nasilnik iz Sremske Mitrovice (VIDEO)

23.08.2023

16:36

0

Pijan udario na suprugu

Pijan udarao suprugu: Posle brutalnog snimka uhapšen nasilnik iz Sremske Mitrovice (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/biljana

Mitrovačka policija uhapsila je Pavla P. (27) iz Laćarka zbog fizičkog nasilja nad nevenčanom suprugom (24).

Društvenim mrežama kruži jeziv video snimak na kom se vidi kako Pavle P. u alkoholisanom stanju glavom udara suprugu u glavu!

- On je poznat kao nasilnik i kabadahija. Stalno je pijan, voli da se tuče i maltretira sve oko sebe! Pre nekoliko godina tukao je oca, koji je sad pokojni, pa je bio u zatvoru. Već nekoliko godina živi sa ovom ženom, nemaju dece, ona je iz Bingule i svojih četvoro iz prethodnog braka mu je dovela - kažu komšije.

 

 

Komšije su nasilnika snimale mobilnim telefonom i video postavili na društvene mreže. Nasilnik je odmah prijaviljen policiji, koja ga je uhapsila u kratkom roku i kako nezvanično saznajemo, na alko testu je imao tri promila alkohola u krvi.

Osumnjičenom Pavlu P. izrečene su hitne mere o privremenom udaljenju iz stana i zabrani prilaska oštećenoj. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Ovo jezivo porodično nasilje u Sremskoj Mitrovici dogodilo u istom danu kada je u centru grada drugi muškarac napao bivšu suprugu i zverski je ugrizao za obraz. Teže posledice ovog napada sprečili su slučajni prolaznici koji su nesrećnoj ženi pritrčali u pomoć.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike