Potera posle snimka nasilja: Policija traga za siledžijom iz Sremske Mitrovice (VIDEO)

22.08.2023

14:03

0

Autor: 24sedam

Konačno na poternici

Potera posle snimka nasilja: Policija traga za siledžijom iz Sremske Mitrovice (VIDEO)
Sremska Mitrovica - Copyright Printscreen/Twitter/Kalabaster

Policija iz Sremske Mitrovice traga za D.O. iz tog grada zbog sumnje da je sinoć mučki napao bivšu nevenčanu suprugu.

Siledžija je prvo povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade bolnice u Sremskoj Mitrovici ispred koje se dogodio incident a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

- Policija je raspisala potragu za D.O. zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici za šta je već ranije bio osuđivan. Budući da je D.O. poznat po ekscesima nadamo se da će biti brzo pronađen a policijski službenici konstantno patroliraju krajem u kojem živi žrtva kako bi je zaštitili od eventualnog novog napada - priča za "Blic" izvor blizak istrazi koja je u toku.

 

 

Muškarac koji je oterao nasilnika i na društvenoj mreži objavio snimak incidenta kaže da ne zna šta bi se desilo ženi da joj nisu pritekli u pomoć.

- Zalepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali policija ne reaguje na to. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa lekarskom dokumentacijom, a policija i dalje nije došla. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu - napisao je ispod snimka heroj koji je sprečio tragediju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike