Saslušan pastorak Didi Janković: Njegova izjava šokirala je tužioca, ali je pritvoren

16.08.2023

13:09

0

Autor: 24sedam

Pastorak Didi Janković negirao da je ikoga tukao

Saslušan pastorak Didi Janković: Njegova izjava šokirala je tužioca, ali je pritvoren
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Stefan Rokvić (31), pastorak pevačice Dijane Didi Janković koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je na Vračaru pretukao muškarca, saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Odmah nakon saslupanja određen mu je pritvor.

- Saslušanju je prisustvovao i njegov advokat. Osumnjičeni je izjavio da ne priznaje izvršenje krivičnog dela i da ne želi da odgovara na pitanja. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da mu se odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoke koji još nisu ispitani, kao i zbog mogućnosti da bi boravkom na slobodi mogao da izvrši novo ili slično krivično delo, imajući u vidu da je ranije osuđivan - saopštilo je Prvo tužilaštvo u Beogradu.

U daljem toku postupka, kako se navodi, biće ispitan oštećeni, svedoci kritičnog događaja, izvršiće se komparativno veštačenje video snimka, i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja osumnjičenog Stefana Rokvića.

U saopštenju tužilaštva, podseća se da je Rokvić uhapšen 14. avgusta i da mu je u saradnji sa Policijskom stanicom Vračar, po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zadržavanje zbog sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda na štetu D.V.

- Osumnjičenom je delo koje mu se stavlja na teret izvršio 13. maja, kada je u Ulici Južni bulevar kod broja 36, prišao oštećenom ispred trafike, zadao mu više udaraca u glavu i telo, od kojih udaraca je pao na zemlju, kada je osumnjičeni nastavio da ga šutira. Onda se automobilom udaljio u nepoznatom pravcu ostavljajući pretučenog da leži pored frižidera ispred trafike. Operativnim radom policijski službenici su identifikovali osumnjičenog a isti je pronađen i uhapšen 14. avgusta - navedeno je u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

O incidentu zbog kog je uhapšen i saslušan Stefan Rokvić, oglasila se i Didi J.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike