Borba za život: Očajni otac mladića iz Dubone traži pomoć

03.08.2023

11:30

0

Autor: 24sedam

Lekari se bore za život Jovana Rankovića (21) iz Malog Orašja koji je preživeo maskar pre tačno tri meseca, a sinoć je imao saobraćajnu nesreću

Borba za život: Očajni otac mladića iz Dubone traži pomoć
Copyright 24sedam/Milan Ivanić

Mladić Jovan Ranković (21) iz Malog Orašja, koji je preživeo maskar pre tačno tri meseca kada je na njega i njegove prijatelje iz kalašnjikova pucao U. B. iz Dubone, sinoć je imao saobraćajnu nesreću i nalazi se u teškom stanju.

Kako "Republika" saznaje, njemu je slomljena karlica i trenutno je u stanju kome.

Potrebna mu je i krv, zbog čega se veliki broj ljudi iz njegovog sela se uputio ka VMA, gde je mladić smešten posle saobraćajne nesreće.

- Rekao sam mu da ne seda, da ne izaziva sudbinu, jer je ranjen od metka, jedva je pobegao iz masakra, i evo, sad mu se ovo desilo. Kao da ga to prati u stopu - rekao je njegov otac.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 22.35 na lokalnom putu Drugovac - Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta. Od kola nije ostalo ništa, što svedoči o težini nesreće.

- On je udario u drvo, i kako je udario u drvo, kola su se iskrivila, a njemu je karlica uništena jer ga je udarilo sedište koje je prilikom udarca od siline otišlo unazad - kaže otac.

Jovan Ranković je ranije ispričao kako je preživeo maskar u kom je ubijeno devet njegovi prijatelja kada je na njih pucao pomahnitali mladić iz Dubone.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike