Sramna presuda za smrt Melise (15): Tinejdžerku usmrtio na pešačkom, dobio minimalnu kaznu!

03.08.2023

12:04

1

Autor: Mi. S.

Belmin Hasanović osuđen na dve godine zatvora jer je usmrtio Melisu Zećović u Novom Pazaru

Sramna presuda za smrt Melise (15): Tinejdžerku usmrtio na pešačkom, dobio minimalnu kaznu!
Melisa Zečović - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Sudija Šemso Hadžić izrekao je juče u Višem sudu u Novom Pazaru presudu kojom je Belmin Hasanović osuđen na dve godine zatvora zbog toga što je u decembru prošle godine na pešačkom prelazu usmrtio Melisu Zećović (15). To je najminimalnija moguća kazna za to krivično delo.

Roditelji stradale devojčice, posle izrečene presude za smrt njihove ćerke, ogorčeni su, poniženi i nemoćni.

Devojčica Melisa Zećović, da podsetimo, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Novom Pazaru na pešačkom prelazu kada ju je kolima udario mladić (17) koji je vozio s probnom vozačkom dozvolom, a potom preko nje prešao vozač kombija S. Ć i pobegao.

- Melisa je bila primer, kao devojčica, kao učenik, jer imala je kućno vaspitanje i bila je odličan đak. Bila je tako divna devojčica sa anđeoskim licem i osmehom, što možete i videti po njenim slikama. Nju je poznavalo preko sto hiljada duša. Sa njom se nije družio samo onaj ko je pio i ko se drogirao. Molim Alaha da njena smrt bude poslednja na ovaj način. Da nijedan roditelj ne oseti ovakvu bol i tugu. Melisa ne može da se opiše porukom i rečima, ona može da se opiše knjigom. Svi smo slomljeni posle njene smrti. Osim mene, ona ima majku i brata koji je četvrti razred - rekao je posle tragičnog udesa otac devojčice Esko Zećović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike