Najavljen protest u Novom Pazaru zbog pogibije Melise (15): "Sutra to može biti neko od nas ili naše dece"

14.12.2022

11:11

0

Autor: 24sedam

Melisa Z. je nastradala u ponedeljak oko 6.45, na putu do škole

Najavljen protest u Novom Pazaru zbog pogibije Melise (15): "Sutra to može biti neko od nas ili naše dece"
Melisa Zečović - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Meštani novopazarskog naselja Mur, u kom je prekjuče nastradala devojčica Melisa Z. (15), najavili su za subotu protest na mestu njene pogibije, na koje su godinama upozoravali da je problematično i za koje tvrde da je mesto brojnih nesreća.

- Pozivamo sve građane, profesore, učenike i učenice, komšije i sugrađane da dođu u subotu na protest. Juče je preminula naša sugrađanka, a sutra to može biti neko od nas ili neko od naše dece - stoji u pozivu na subotnji protest.

 

 

Podsetimo, devojčica je nastradala u ponedeljak oko 6.45, kada ju je na pešačkom prelazu pokosio maloletnik Belmin H. (17) za volanom "golfa", a potom je preko njenog tela prešao vozač kombija S. Ć. (58), koji se odvezao sa lica mesta. Devojčica je nastradala na putu do škole.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati. Tinejdžer se tereti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a vozač kombija je uhapšen nakon bekstva za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Grad Novi Pazar povodom ove stravične nesreće proglasio je danas Dan žalosti. Devojčica je juče sahranjena u selu Draževiće na Pešteru. 

Mediji prenose da su na istoj deonici puta Novi Pazar - Ribariće koja prolazi kroz tri velika naselja - Šutenovac, Mur i Lukare, tačno pre godinu dana u saobraćajnoj nesreći život izgubila trojica mladića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike