Otac stradale devojčice otkrio detalj zbog kojeg je Melisa pokošena na pešačkom: "Majka drugarice zakasnila minut i po"!

13.12.2022

12:43

1

Autor: 24sedam

Esko Z. kaže da je po njegovu ćerku svakog jutra dolazila majka drugarice da ih vozi u školi, i da je juče ujutro zakasnila nepuna dva minuta

Otac stradale devojčice otkrio detalj zbog kojeg je Melisa pokošena na pešačkom: "Majka drugarice zakasnila minut i po"!
Esko Zećović, otac poginule devojčice u Novom Pazaru - Copyright Printscreen Facebook/Esko Zećović

Devojčici Melisi Z. (15), stradaloj juče u Novom Pazaru, kada ju je na pešačkom prelazu pokosio maloletnik za volanom "golfa", a potom je preko njenog tela prešao vozač kombija, nepuna dva minuta odredila su strašnu sudbinu, jer je majka njene drugarice toliko i zakasnila da je na ovom delu puta, kao i svakog dana, poveze do škole.

Ovo je ispričao njen otac Esko Z., koji je u najtežem trenutku svog života smogao snage da pogovori o svojoj ćerki.

- Mi smo s Peštera, pa je Melisa morala da se preseli kod mog sestrića u Mur jer drugačije ne bi mogla da putuje u srednju školu. I tog jutra je krenula u grad na nastavu. Živela je na 100 metara od pešačkog prelaza na kom je pokošena. Čuo sam da je mladić vozio više od 100 kilometara na sat. Kod tog prelaza je svako jutro čekala drugaricu i njenu mamu, koja ih je vozila u školu, ali sada je žena zakasnila samo minut po nju - kaže Esko, i dodaje da je njegova ćerka lepo živela, da je uvek bila srećna.

-  Svaki vikend sam dolazio kolima po nju i drugarice i vozio ih na Pešter, pa onda nedeljom uveče vraćao u Novi Pazar. Četiri meseca je išla u Školu za dizajn tekstila i kože i bila je odličan đak. Volela je to što uči. Sahrana će verovatno biti danas - rekao je neutešni otac.

Tinejdžerka M. Z. (15) poginula je juče u Novom Pazaru oko 6.45 na putu do škole, kada je na nju "golfom 6" naleteo tinejdžer B. H. (17) dok je prelazila pešački prelaz u naselju Mur. Nakon udara podletela je pod točkove kombija, koji se kretao suprotnim smerom, za čijim volanom je bio S. Ć. (58). On je prešao preko njenog tela i pobegao, ali je ubrzo uhapšen, kao i maloletni vozač, koji se sam predao policiji.

printscreen/Instagram/192.rs
Stravičan prizor sa mesta pogibije devojčice

Sigurnosne kamere zabeležile su tešku nesreću. Oba vozača koja su pregazila Melisu zadržana su u pritvoru do 48 sati. Tinejdžer B. H. tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a vozač kombija je uhapšen nakon bekstva za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike