Potresne reči baka i dede mladića koji je ubijen na proslavi veridbe: "Stradao je na pravdi Boga"

26.08.2021

07:40 >> 07:55

0

Autor: P. Š.

Nebojša Milenković je preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od teških povreda glave koje je zadobio u tuči dveju grupa gostiju na porodičnom

Potresne reči baka i dede mladića koji je ubijen na proslavi veridbe: "Stradao je na pravdi Boga"
Nebojša Milenković - Copyright Printscreen/Instagram/Nebojsa Milenkovic

Ubijeni Nebojša Milenković (25)m iz sela Stubal kod Kraljevam sahranjen je na lokalnom groblju u krugu porodice i prijatelja.

Familija i prijatelji su u sredu obavili jutrenje na njegovom grobu, a skrhani bolom kratko su prokomentarisali da im je mezimac umro na pravdi Boga, prenosi “Kurir”.

– Nisam u stanju ništa da kažem… Puna nam je kuća. Imali smo danas jutrenje na njegovom grobu – rekla je Nebojšina baka Milka Brđanin.

Pročitajte još:

Ilinka Milenković, druga baka nastradalog mladića, rekla je da je umro na pravdi Boga i da ne može da tvrdi kako se odigralo ubistvo jer nije bila prisutna.

– Stradao je na pravdi Boga. Čula sam da su se napili i da ljudi pričaju da su bili obesni. Ali ne mogu ništa da kažem. Nisam bila tu. Nije trebalo sve tako da se dogodi. Nije smeo da umre. Kažu da se sve desilo zbog devojke – priča baka Ilinka.

Baka navodi da je Nebojša živeo u Švajcarskoj, ali da je u poslednje vreme bio u selu.

– Bio je umiljato dete, ali šta da vam kažem više… – kaže Ilinka.

Početak sukoba između dveju grupa muškaraca u kom je smrtno nastradao Nebojša Milenković (25), iz sela Stubal kod Kraljeva, snimile su kamere za video-nadzor. Na postojećem snimku se, međutim, ne vidi kraj tuče, odnosno brutalno prebijanje mladića koje se dogodilo van domašaja bezbednosnih kamera.

Deda nastradalog Nebojše, Jovan Milenković, kroz suze kaže:

– Ovaj što mi je mučki, sa leđa, ubio unuka najpre je priveden zbog nanošenja telesnih povreda, a tek mu je kasnije, kad je Nebojša preminuo, određen pritvor zbog ubistva.

Milenković je preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od teških povreda glave koje je zadobio u tuči dveju grupa gostiju na porodičnom slavlju u selu. Tuča se dogodila u noći između petka i subote, kad su se na proslavi veridbe u jednoj porodičnoj kući najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju.

Printscreen/Instagram/ Nebojsa Milenkovic

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, tom prilikom je M. M. (39), iz Kraljeva, naneo Nebojši više udaraca po glavi, zbog kojih je nesrećni mladić bez svesti najpre hitno prevezen u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu, a potom i u kragujevački Kliničko-bolnički centar. Uprkos ogromnim naporima lekara da mu spasu život, mladić je, nažalost, u nedelju ujutru podlegao povredama.

Zbog sumnje da je počinio ubistvo, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu sudija za prethodni postupak odredio je uhapšenom M. M. pritvor do 30 dana. Osim njega pripadnici kraljevačke policije uhapsili su još četvoricu muškaraca starosti između 25 i 33 godine i protiv njih su podignute krivične prijave zbog učestvovanja u toj tuči.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike