Otac se priključuje potrazi za Dimitrijem Ivanovićem (20): Otputovao za Berlin, majka tvrdi: "Poslednji put je viđen kako napušta hotel"

30.07.2023

23:54

0

Svi koji imaju bilo kakve informacije o Dimitriju Ivanoviću mogu se obratiti nemačkoj policiji, kao i na telefone za kontakt: 00385 92 4042 269 i 0645616500

Otac se priključuje potrazi za Dimitrijem Ivanovićem (20): Otputovao za Berlin, majka tvrdi: "Poslednji put je viđen kako napušta hotel"
Dimitrije Ivanović - Copyright Privatna arhiva

U Kruševcu je policiji prijavljen nestanak 20-godišnjeg mladića Dimitrija Ivanovića, koji je poslednji put viđen u Berlinu pre tri dana. Vest o njegovom nestanku danas je formalno prijavljena lokalnoj policiji, dok je juče nemačka policija obaveštena o celom slučaju. Dimitrijev otac, koji se nalazi u Sloveniji, uputiće se za Nemačku kako bi se uključio u potragu za svojim sinom.

Na ovom slučaju angažovane su i srpska ambasada u Nemačkoj, kao i nemačka ambasada u Beogradu, kako bi se pružila pomoć i podrška u pronalaženju mladića. Prijatelji porodice takođe su uključeni u potragu, a apel za pomoć već satima se širi društvenim mrežama, kako bi se što više ljudi upoznalo sa situacijom i potencijalno pružilo informacije koje bi mogle biti od pomoći.

Dimitrijeva majka, Biljana, izjavila je za medije da je mladić sa svojim drugovima stigao u Berlin pre desetak dana i da ima iskustva sa putovanjima.

- Sa drugovima je došao u Berlin pre 10-ak dana, ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je savršeno govori i engleski jezik - rekla je za "Novosti" Dimitrijeva majka, Biljana.

AP Photo/Martin Meissner, File
 

Pre tri dana, Dimitrij je napustio smeštaj i sa sobom je poneo pasoš, ali ne i mobilni telefon.

Hrvatski mediji u dijaspori prvi su preneli apel mladićeve majke, koja je ispričala da je poslednji put viđen kako napušta hotel u Berlinu. Svi relevantni resursi uključeni su u potragu, a proverene su i sve bolnice u nadi da će mladić biti pronađen.

Do večeras, nažalost, nije bilo novih vesti o Dimitriju, potvrdila je majka za medije. Međutim, porodica, prijatelji i brojni korisnici društvenih mreža i dalje pružaju podršku i pokušavaju da pomognu u pronalaženju mladića.

Svi koji imaju bilo kakve informacije o Dimitriju Ivanoviću mogu se obratiti nemačkoj policiji, kao i na telefone za kontakt: 00385 92 4042 269 i 0645616500. Porodica i nadležne službe apeluju na građane da se jave sa svakom mogućom informacijom koja bi mogla doprineti pronalasku nestalog mladića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike