Nestao Dimitrije Ivanović (20) iz Kruševca! Poslednji put viđen u Berlinu, porodica moli za pomoć

30.07.2023

17:10

0

Zabrinuta majka ističe da je dostupna i na hrvatskom broju mobilnog telefona 00385 92 4042 269, kako bi što lakše uspostavila kontakt sa svima koji mogu pomoći

Nestao Dimitrije Ivanović (20) iz Kruševca! Poslednji put viđen u Berlinu, porodica moli za pomoć
Dimitrije Ivanović - Copyright Privatna arhiva

Dimitrije Ivanović (20) iz Kruševca nestao je pre tri dana u Berlinu, gde je boravio kao turista poslednjih 10 dana. Njegova majka, Biljana Marinković, saznala je da su u hotelu u kojem je Dimitrije boravio ostale njegove stvari i mobilni telefon, ali ne i pasoš. Iz sobe je izašao u papučama, što dodatno povećava zabrinutost za njegovu sigurnost.

Nestanak Dimitrija je juče prijavljen policiji u Berlinu, ali do sada nema konkretnih tragova o njegovoj lokaciji. Majka Biljana moli sve koji imaju bilo kakve informacije o nestanku njenog sina da ih odmah prijave nemačkoj policiji.

U nadi da će pronaći Dimitrija što pre, apeluje na sve da budu pažljivi i da se jave ukoliko saznaju bilo šta o njegovom trenutnom boravištu ili mogućem svedočenju.

Tanjug/Boris Roessler/dpa via AP
 

Zabrinuta majka ističe da je dostupna i na hrvatskom broju mobilnog telefona 00385 92 4042 269, kako bi što lakše uspostavila kontakt sa svima koji mogu pomoći u pronalasku njenog sina.

Porodica i prijatelji mole za širenje ove informacije kako bi se što pre pronašao Dimitrije i omogućilo mu sigurno povratak kući. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike