Tragedija na auto-putu Beograd - Niš: Holanđanin izašao iz kamiona, zateturao se, pao i preminuo!

30.07.2023

14:27

0

Autor: Mi. S.

Kod preminulog vozača kamiona pronađen je holandski pasoš na osnovu koga je identifikovan

Tragedija na auto-putu Beograd - Niš: Holanđanin izašao iz kamiona, zateturao se, pao i preminuo!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Holandski kamiondžija (71)  preminuo je sinoć na auto-putu Beograd - Niš kod Malčanske petlje. Njemu je, kako prenose mediji, pozlilo za volanom, pa je izašao iz kamiona što su primetili drugi vozači i pozvali Hitnu pomoć.

Kako kazuju očevici, čovek se zateturao i još nekoliko minuta davao znake života, ali je vrlo brzo preminuo. Ekipa Hitne pomoći pokušavala je da ga reanimira, ali bezuspešno.

Policija je obaveštena da na auto-putu stoji pokvaren kamion i da je vozaču pozlilo. Odmah po prijemu poziva u 19.50 sati policijski službenici su izašli na mesto događaja, gde su zatekli Hitnu pomoć kako pruža pomoć vozaču kamiona. Čim je medicinska ekipa konstatovala smrt, obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu.

Kod preminulog vozača kamiona pronađen je holandski pasoš na osnovu koga je identifikovan. U ovakvim situacijama, budući da se radi o stranom državljaninu, uključiće se i Ministarstvo inostranih poslova, koje će posredstvom holandske ambasade dati sve potrebne informacije njihovim nadležnima.

Bonus video

MUP RS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike