Dejana usmrtio turski kamiondžija: Otac mu umro, sestra nestala - komšije ga se plašile?

30.05.2022

15:12

0

Autor: Maja Kostić

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu

Dejana usmrtio turski kamiondžija: Otac mu umro, sestra nestala - komšije ga se plašile?
zgrada stradalog nislije - Copyright 24sedam/Maja Kostić

Nišlija Dejan Ž. (47) stradao je u noći između subote i nedelje na autoputu Niš – Dimitrovgrad kod sela Jelašnica kada ga je udario turski kamiondžija.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila oko 3.30 sati kada je na pešaka kamionom "volvo" naleteo pedestjednogodišnji turski državljanin. Od siline udarca, pešak je preminuo na licu mesta.

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu. Prema nezvaničnim saznanjima, nisu ustanovljene nikakve okolnosti koje bi za nesreću teretile turskog kamiondžiju.

Stanari zgrade u Vizantijskom bulevaru u Nišu, gde je živeo pokojni Dejan, kažu da ih ne čudi što je skončao na ovako tužan način.

- Živeo je sa ocem i sestrom, bila je to jedna nesrećna porodica. Iz njihovog stana se redovno su se čuli svađa, vika i psovke. Nisu imali stalne prihode, otac i sin su se bavili molerajem. Početkom ove godine umro im je otac, ubrzo je i sestra nestala. Pretpostavljamo da je institucionalno zbrinuta, jer mislim da je bila psihički nestabilna pa je Dejan ostao sam - priča jedan od komšija poginulog čoveka.

Dodaje, da je nakon što je ostao sam, Dejan bio u teškom stanju.

- Priznajem, plašili smo ga... Napio bi se toliko da bi umesto u svoj, pokušavao da uđe u moj stan. Zaticali smo ga kako spava pored lifta, jednom prilikom sam ga video i nagog ispred zgrade - kaže jedan od stanara zgrade u kojoj je živeo Dejan. U Centru za socijalni rad potvrđeno nam je da je Dejan bio u sistemu socijalne zaštite da je dobija novčanu pomoć.

Zbog čega je odlučio da u gluvo doba ode na autoput Niš - Dimitrovgrad gde je izgubio život, verovatno se nikada neće saznati. Takođe, nepoznato je i kako je stigao do mesta gde je poginuo s obzirom na to da je od njegovog stana udaljeno desetak kilometara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike