Sahranjen Patrik (10) iz Apatina: Telo drugog dečaka nestalog u Dunavu još nema, porodica u agoniji

27.07.2023

14:18

0

Autor: 24sedam

Nekoliko stotina žitelja Apatina danas se oprostilo od mališana koji se sa drugom, od 29. maja, vodio kao nestali u Dunavu

Sahranjen Patrik (10) iz Apatina: Telo drugog dečaka nestalog u Dunavu još nema, porodica u agoniji
Nestali dečaci iz Apatina - Copyright Printscreen/Facebook/Silvija Dejan Orsos

Danas su na Donjem groblju u Apatinu sahranjeni posmrtni ostaci Patrika Bogdana (10), jednog od dvojice dečaka koji su nestali 29. maja na obali Dunava u Apatinu. 

Više stotina ljudi okupilo se da oda počast mališanu. Grobljem su se, dok se duga povorka kretala ka poslednjem dečakovom počivalištu prolamali jecaji i jauci njegove nesrećne majke, koja je sve vreme grlila beli kovčeg.  Na čelu tužne povorke sa buketima belog cveća kretali su se Patrikovi školski drugovi i vršnjaci iz naselja.

Ovim je dvomesečna agonija porodice Bogdan završena. Кad su, prekjuče, dobili rezultate DNК analize, koji su potvrdili da se radi o njihovom detetu, ugasila se i poslednja nada da je možda negde živ i da će im se vratiti kući. 

Agonija porodice drugog nestalog dečaka, Antonija M. (11) i dalje traje. Čekaju se rezultati DNК analize koji će utvrditi da li je utopljenik, pronađen 7. juna u Dunavu kod Dalja u Hrvatskoj, nestali nečak. Nakon pregleda fotografija koje su roditeljima tada predočene u tamošnjoj policiji, Antonijevi roditelji nisu mogli da potvrde da se radi o njihovom sinu. 

Bonus video

MUP RS

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike