Saslušan osumnjičeni za brutalno ubistvo mladića kod Kraljeva: U toku je preduzimanje i ostalih radnji

27.08.2021

21:26 >> 07:58

0

Autor: A.S.

Tuča se dogodila u noći između petka i subote kada su se, na proslavi veridbe, najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju

Saslušan osumnjičeni za brutalno ubistvo mladića kod Kraljeva: U toku je preduzimanje i ostalih radnji
Copyright Printscreen/Instagram/ Nebojsa Milenkovic

M. M. (39), koji je osumnjičen za ubistvo Nebojše Milenkovića (25) iz sela Stubal kod Kraljeva, ispitan je u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

– U dosadašnjem toku istrage saslušan je osumnjičeni koj se tereti za krivično delo ubistvo, kao i svi osumnjičeni kojima se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela učestvovanje u tuči. Sadržinu njihovih odbrana ne možemo da saopštimo jer je postupak istrage tajan. Ispitani su svi predloženi svedoci, a u toku je preduzimanje i drugih dokaznih radnji za kojima se ukazala potreba, tako da je istraga u ovom predmetu i dalje u toku – rekla je zamenica javnog tužioca Bojana Maksimović, piše Blic.

Pročitajte još:

Početak sukoba između dve grupe muškaraca u kom je smrtno nastradao Nebojša Milenković (25) iz sela Stubal kod Kraljeve, snimile su kamere za video nadzor. Na postojećem snimku se, međutim, ne vidi sam kraj tuče, odnosno brutalno prebijanje mladića koje se dogodilo van domašaja bezbednosnih kamera.

Milenković je preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Kragujevcu od teških povreda glave koje je zadobio u tuči dve grupe gostiju na porodičnom slavlju u ovom pomoravskom selu. Tuča se dogodila u noći između petka i subote kada su se, na proslavi veridbe u jednoj porodičnoj kući u pomenutom selu, najpre verbalno, a potom i fizički sukobile dve grupe gostiju.

Prema nezvaničnim informacijama, tom prilikom je M. M. (39) iz Kraljeva, naneo Nebojši više udaraca po glavi zbog kojih je nesrećni mladić bez svesti najpre hitno prevezen u Opštu bolnicu “Studenica” u Kraljevu, a potom i u kragujevački Kliničko-bolnički centar.

Pročitajte još:

Uprkos ogromnim naporima lekara da mu spasu život, mladić je, nažalost, u nedelju ujutru podlegao povredama. Posle saslušanja, zbog sumnje da je počinio ubistvo, na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, sudija za prethodni postupak odredio je uhapšenom M. M. pritvor do 30 dana. Osim njega, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su još četvoricu muškaraca, starosti između 25 i 33 godine, i protiv njih su podignute krivične prijave zbog učestvovanja u ovoj tuči.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike