Isplivao snimak likvidacije u Zemunu: Evo kako je ubijen Milan Jorović! (VIDEO)

22.07.2023

11:21

0

Za Jorovićevo ubistvo uhapšeni su Goran M. (26), kao direktni izvršilac, Darko K. (26), Igor G. (33) i Zoran J. (26)

Isplivao snimak likvidacije u Zemunu: Evo kako je ubijen Milan Jorović! (VIDEO)
Milan Jorović ubijen je ispred kuće u Zemunu - Copyright Printscreen/YouTube/Rudar7 24sedam/Goran Sivački

Istraga ubistva Milana Jorovića (30), 21. juna u zemunskom naselju Altina, koju vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, došla je do saznanja da je u podzemlju prestonice došlo do izvesnog preokreta, a sada je osvanuo i snimak sa nadzornih kamera koje su zabeležile sam momenat likvidacije.

Osumnjičeni da su počinili ovaj zločin, prema operativnim informacijama, pripadaju jednoj od navijačkih frakcija Partizana, bliskoj, navodno, osobama koje se na neki način dovode u vezu sa "škaljarskim klanom", pišu Novosti.

U prvo vreme, nedugo posle likvidacije, postajale su indicije da su smaknuće naručile i odradile ekipe preostale iza kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. To se u istrazi, bar za sada, pokazalo kao pogrešan pravac.

Podsetimo, za Jorovićevo ubistvo uhapšeni su Goran M. (26), kao direktni izvršilac, Darko K. (26), Igor G. (33) i Zoran J. (26).

Oni se sumnjiče da su počinili teško ubistvo na podmukao način u saizvršilaštvu. Od ovih optužbi branili su se ćutanjem i svima je određen jednomesečni pritvor.

Bonus video

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike