Rasvetljena likvidacija u Zemunu: Uhapšen ubica maskiran u dostavljača hrane!

08.07.2023

18:02

0

Autor: Mi. S.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd čestitao je na ovoj akciji

Rasvetljena likvidacija u Zemunu: Uhapšen ubica maskiran u dostavljača hrane!
Milan Jorović ubijen je ispred kuće u Zemunu - Copyright Printscreen/YouTube/Rudar7 24sedam/Goran Sivački

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, efikasnom akcijom uhapsili su G. M. (26), D. К. (27), I. G. (33) i Z. J. (26) koji se sumnjiče da su počinili teško ubistvo nad tridesetogodišnjim muškarcem 21. juna ove godine u Zemunu. Reč je o Milanu Joroviću (30).

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opservirali tridesetogodišnjeg muškarca a 21. juna osumnjičeni G. M. se maskirao u dostavljača hrane, prišao motorom do žrtve i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

U toku je dalji rad policije, navedeno je u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd čestitao je na ovoj akciji istakavši da su zahvaljujući njihovom predanom i profesionalnom radu sva ubistva počinjena od početka godine u Srbiji rasvetljena.

„Zahvaljujući vašoj upornosti i znanju, predanom i angažovanom radu, Beograd je sigurna i bezbedan grad. Poruke vašeg rada su jasne i nedvosmislene ne postoji zločin koji će proći ne kažnjeno i svakoga onoga ko počini krivično delo stići će pravda“, poručio je ministar Gašić.

Ubica, prerušen u dostavljača hrane, da podsetimo, stigao je skuterom i u Milana Jorovića ispalio nekoliko hitaca, posle kojih je Milan prevezen u bolnicu, gde je ubrzo podlegao ranama.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike