Ne liči na sebe: Majka dečaka ubice iz "Ribnikara" pala u depresiju i zapustila se

19.07.2023

13:55

0

Autor: Mi. S.

Vladimir K. izgubio četiri kilograma u pritvoru, ali to nije promenilo njegov izgled

Ne liči na sebe: Majka dečaka ubice iz "Ribnikara" pala u depresiju i zapustila se
Masakr u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/AP/Darko Vojinovic

Vladimir K. i Miljana K, roditelji dečaka K. K. koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, nisu potpuno promenili lični opis - viđeno je juče na saslušanju.

Kako kaže naš sagovornik sa klinike, koji je prisustvovao video-svedočenju K. K, majka dečaka je delovala prilično zapušteno, jer se vidi da do frizera nije stigla ni da ode, a pogotovo ne da se farba.

Za oca dečaka, izvor 24sedam iz zatvora, tvrdi da je izgubio možda četiri kilograma.

K. K. je juče svedočio u postupku protiv njegovog oca Vladimira K, osumnjičenog za izazivanje opšte opasnosti. Ispitan je putem video veze uspostavljene između neuropsihijatrijske klinike u kojoj se nalazi od 3. maja i beogradske Palate pravde.

Saslušanju su prisustvovali advokati porodica, troje roditelja iz dve porodice dece žrtava, branilac oca dečaka, kao i tužilac Višeg javnog tužilaštva, koji je vodio ispitivanje. Dečak je putem video-linka odgovarao na sva pitanja koja se tiču postupka koji se vodi protiv njegovog oca Vladimira K. zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti.

Otac K. K. nije prisustvovao svedočenju sina, ali jeste njegova majka kao zakonski staratelj i to ne u sudnici, već je sve vreme bila uz sina u klinici.

Bonus video

TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike