I treća tragedija danas na kupalištima: Utopila se još jedna osoba

16.07.2023

20:20

0

Autor: Mi. S.

U toku je potraga za telom nepoznate osobe koja se utopila na Bešenovačkom jezeru kod Sremske Mitrovice

I treća tragedija danas na kupalištima: Utopila se još jedna osoba
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nepoznata osoba utopila se danas oko 17 časova na Bešenovačkom jezeru kod Sremske Mitrovice. To je i treća tragedija na kupalištima u Srbiji tokom današnjeg dana.

Prema nezvaničnim informacijama, oko 17.15 sati kupači na jezeru pozvali su policiju i prijavili da je nepoznata osoba ušla u jezero, potonula ispod površine vode i da nije isplivala.

Pripadnici specijalističkog tima za spasavanje na vodi, za samo nekoliko minuta stigli su na jezero i zatekli jezivu scenu. Na obali jezera videli su jednu povređenu osobu kojoj je lekarska ekipa već ukazivala pomoć. On je, kako saznajemo, zadobio povrede prilikom skoka u vodu, a povređeni su mu vratni pršljenovi. U teškom stanju prebačen je u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

U razgovoru sa okupljenim građanima policajci su dobili informaciju da je utopljenik u jezeru. U toku je potraga za telom. Policijskom istragom biće utvrđeni svi detalji nesreće.

U toku današnjeg dana, da podsetimo, dogodile su se još dve slične tragedije.

Telo muškarca izvučeno je danas posle 15 časova iz Dunava kod Titela. On se, kako se sumnja, utopio prilikom kupanja na gradskoj plaži kod Loka, a telo je izvučeno na obalu oko 15.15 časova.

Nije prošlo ni sat vremena od te tragedije, a već se dogodila nova. Iz jezera Očage kod Lazarevca izvučeno je telo starijeg muškarca. On je hitno prevezen u Dom zdravlja Lazarevac, gde je oko 16.15 časova proglašen mrtvim.

Bonus video

instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike