Stravične scene u Kosjeriću! Maloletnik izgubio kontrolu nad traktorom i zakucao se u kuću, četiri osobe teško povređene! (VIDEO)

15.07.2023

22:00

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu, podneće krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka iz Zvornika

Stravične scene u Kosjeriću! Maloletnik izgubio kontrolu nad traktorom i zakucao se u kuću, četiri osobe teško povređene! (VIDEO)
užasna nesreća u Kosjeriću - Copyright Foto: Printskrin/Tviter

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu, po nalogu višeg javnog tužioca u Užicu, podneće krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je, u selu Gornja Pološnica kod Kosjerića, izgubio kontrolu nad traktorom sa prikolicom kojim je upravljao bez vozačke dozvole, sleteo sa puta u dvorište jedne kuće i udario 28-godišnjeg muškarca koji je tu sedeo, saopštila je Policijska uprava Užice.

instagram

Ovaj muškarac, kao i još četiri osobe koje su bile na prikolici traktora, zadobili su teške telesne povrede, dok je još dvoje putnika lakše povređeno i svi su zbrinuti u Opštoj bolnici u Užicu.

Policija će i protiv 59-godišnjeg vlasnika traktora podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike