Deda dečaka (7) koji je stradao pod traktorom: Poginuo je pred očima oca i majke

29.10.2020

16:57 >> 17:59

0

Autor: N. Gavrilov

Čuo sam samo da je traktor stao. Za minut sam dotrčao do njih, mali je ležao bez svesti, išla mu je krv na usta, jecajući je ispričao Vladan J.

Deda dečaka (7) koji je stradao pod traktorom: Poginuo je pred očima oca i majke
Copyright Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Vladan J., deda malog Nikole (7) koji je juče stradao kada je skočio sa traktora i pao pravo pod točkove, ispričao je za 24sedam da je među prvima stigao na mesto nesreće,

– Pre 20 minuta sam saznao da je moj unuk umro, jer su mi sve vreme govorili da je dobro, da ga vode u bolnicu – očajan nam je rekao Vladan.

Stravična nesreća dogodila se upravo ispred njegove kuće.

– Sedeo sam sam u kući ičuo traktor koji je moj sin vozio. Nije mi jasno šta se desilo. On je bukvalno milio jer je nosio dve velike bale slame. Da li je mali sedeo njemu u krilo ili na blatobranu, ne znam. On je iskočio – priča deda.

Tragovi krvi i dalje vidljivi Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

On kaže da su sa Nikolom na traktoru bili i otac i majka.

– Čuo sam samo da je traktor stao. Za minut sam dotrčao do njih, mali je ležao bez svesti, išla mu je krv na usta – jecajući je ispričao Vladan.

Kako kaže, pritrčao je i čovek koji je radio u obližnjem polju, a potom je kolima naišla i jedna žena. Oni su pozvali Hitnu pomoć i smestili dečaka u auto i krenuli u susret lekarima.

Policija juče nije dozvoljavala da se priđe kući nesrećne porodice  Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Vladan objašnjava da njegov sin sa porodicom živi u kući nedaleko od mesta nesreće. Osim Nikole, od sina ima još jednog unuka i tri unuke.
– Mogu da ih imam i 33-oje, ali kad ti umre unuk… Komšije su mi dale lekove, ne znam gde se nalazim – jedva prevaljujući reč po reč preko usana rekao nam je Vladan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike