Drugarica Noe Milivojev za 24sedam: Ona je prolazila pakao (VIDEO)

11.07.2023

13:56

0

Autor: 24sedam

Malretirao je Nou, terao je da se drogira

Drugarica Noe Milivojev za 24sedam: Ona je prolazila pakao (VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Poslednji put od Noe Milivojev se danas na groblju u Kovilju oprostila i njena drugarica Ana Marija Pavlovića.

Ispred kapele na lokalnom groblju ispričala je sve strahote kroz koje je prolazila ubijena tiktokerka i kako su tragali za njom.


- Bila je divna prijateljica, o svom momku mi je sve govorila - rekla je Ana pokušavajući da zakloni lice od kamera i fotoaparata u njenoj blizini. Ubrzo je nastavila svoju ispovest.

- Nije pričala o tome da joj je pretio, ali mi je govorila da ju je maltretirao psihički i terao je da se drogira. On uopšte nije bio za nju. Poslednji put smo se videle 17. juna kada je otišla kod dečka... Javljala mi se uvek kad negde ode da joj otključem vrata... ali toga dana mi se nije javila. Nazvala sam njenu mamu i ona je prijavila njen nestanak - priča najbolja drugarica.


Na pitanje kako se osećala u trenutku kada su joj javili da je Noa ubijena, nije mogla da nađe reči kojima bi to opisala.

-  U šoku sam bila, katastrofa...čula sam da je prvo obešena kablom, a onda isečena, užas.

Nou Milivojev ubio je Ognjen Dabetić (33) u stanu u centru Beograda. On se tereti da je od 17. juna do 6. jula u stanu na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev. Njeno telo je sekao, potapao u kiselini i bacao u crnim kesama.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike