Isplivali detalji: Tinejdžer je zbog ove psovke počeo krvavi pir na Čukarici

03.07.2023

13:05

0

Sve je počelo bezazlenim dobacivanjem, a onda je usledio krvavi pir nožem.

Isplivali detalji: Tinejdžer je zbog ove psovke počeo krvavi pir na Čukarici
Ilustracija - Copyright 24sedam/Strahinja Hadži Bugarčić

M. A. (31) je nastradao, dok je njegov prijatelj B. D. (27) teško povređen juče, kada ih je maloletnik (17) izbo nožem, a sukob je izbio nakon što je osumnjičeni za ubistvo dobacio nešto mladićima koji su sedeli u parku. Usledila je svađa, a potom i krvoproliće.

Povređeni mladić je, navodno, ustao je posle komentara i ušao u obračun sa maloletnikom (17). Posle kraćeg sukoba verbalnog i fizičkog, osumnjičeni je izvukao nož i počeo da ubada B. D. Kada je to video, u pomoć je pritekao M. A. kako bi spasao prijatelja od pomahnitalog tinejdžera, ali u momentu besa napao je i njega i zadao mu nekoliko uboda u grudi, od kojih je preminuo na licu mesta i nije mu bilo spasa.

Patrole policije i Hitne pomoći odmah su došle kod OŠ "Miloš Crnjanski" u Čukarici, gde se i dogodio napad, drugi mladić je preživeo napad i odmah je prebačen u bolnicu. Drugom mladiću lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni tinejdžer je bio poznat kao problematičan mladić, koji je u kraju bio poznat kao "sitniji" diler narkotika.

Na mestu napada mogu se videti potresni prizori, tragovi krvi bili su na sve strane, kao i medicinska sredstva kojima su lekari pokušavali da spasu živote mladića, ali i tragove ambulantnog vozila kojim je nesrećni mladić odvezen sa uskog stepeništa između škole i vrtića.

Bons video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/novaS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike