Teška saobraćajka kod Užica: U sudaru troje povređenih, devojka hitno operisana

18.06.2023

20:10 >> 22:25

0

Zbog ove saobraćajne nezgode na magistralnom putu je na snazi potpuna obustava saobraćaja, a saobraćaj se preusmerava kroz Užice

Teška saobraćajka kod Užica: U sudaru troje povređenih, devojka hitno operisana
Ilustracija - Copyright Foto: RINA

Tri osobe povređene danas u udesu kod Užica zbrinute su u užičkoj bolnici, vožači iz oba automobila pregledani su i njihovo stanje je stabilno, dok je devojka operisana zbog unutrašnjeg krvarenja i prebačena na intenzivnu negu, rekao je za Tanjug dr Aleksandar Golubović iz Užičke bolnice.

Nesreća se dogodila u popodnevnim satima na ulasku u grad, reagovali su vatrogasci i policija, a povređeni su brzo zbrinuti u bolnici gde im je ukazana hitna medicinska pomoć.

Dve osobe povređene u udesu su, prema nezvaničnim podacima, iz Jagodine, a jedna iz Kragujevca.

Na samom ulasku u Užice došlo je do teške saobraćajne nezgode kada su se sudarila tri vozila. Na licu mesta odmah su stigle policijske, vatrogasne i ekipa Hitne pomoći. Prema prvim informacijama četiri osobe su teže povređene.

- Stajali smo u koloni i mogli da vidimo kako nekoliko vatrogasaca-spasilaca iz automobila izvlači povređene. Vozila su potpuno smrskana, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Zbog ove saobraćajne nezgode na magistralnom putu je na snazi potpuna obustava saobraćaja, a saobraćaj se preusmerava kroz Užice.

Povređeni su kolima Hitne pomoći prebačeni u užičku bolnicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike