Jecaji majke odzvanjali ulicom: Detalji horora na Banovom Brdu gde su pronađena tela oca i sina, komšije i dalje ne veruju!

15.06.2023

08:16

0

Više detalja o stravičnom događaju biće poznato nakon obdukcije

Jecaji majke odzvanjali ulicom: Detalji horora na Banovom Brdu gde su pronađena tela oca i sina, komšije i dalje ne veruju!
Policija - Copyright Pixabay

Sinoć su na Banovom Brdu u Beogradu pronađena tela muškarca (41) i njegovog sina (9), a kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu.

Kako kažu komšije, prva patrola policije je došla oko 19 časova. Tada su začuli vapaje žene, koja je, kako tvrde, majka dečaka. Ona je navodno pozvala bravara, kako bi otvorio zaključana vrata, prenosi Blic.

- Ništa pre toga nismo čuli. Oni su tu živeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovde se stalno menjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik retko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo - rekle su užasnute komšije.

Jedna komšinica ističe da je to, inače, mirna ulica i da nikada nije bilo svađa ili tuča. U kući u kojoj se dogodila tragedija živi nekoliko stanara u odvojenim stanovima.

Nakon što su tela odneta, ulicom na Banovom brdu odjekivali su jauci očajne žene, za koju se pretpostavlja da je majka deteta. Nju su ubrzo odvezli kolima Hitne pomoći.

Više detalja o stravičnom događaju biće poznato nakon obdukcije.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike