Pretio ženi smrću, pa pucao i ranio policajce: Detalji krvave drame u Somboru

07.06.2023

18:46

0

Autor: Mi. S.

Somborslka policija uzvratila paljbu i teško ranila napadača

Pretio ženi smrću, pa pucao i ranio policajce: Detalji krvave drame u Somboru
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Krvavi obračun, koji se dogodio u ulici Stevana Sinđelića u Somboru, kako 24sedam saznaje, izbio je nadvodno odmah po izlasku policije po prijavi za nasilje u porodici. Stariji Somborac, kako nezvanično saznajemo, pretio je smrću svojoj supruzi. Prilikom intervencije, dvojica policajaca su ranjena i prevezenau bolnicu, a teško je ranjen i nasilnik, kome se takođe u bolnici lekari bore za život.

Čim je policijska ekipa izašla na teren, nasilnik je bez upozorenja zapucao iz pištolja na službena lica koja su intervenisala. Dvoje policajaca je ranjeno. Tada su pripadnici somborske policije uzvratili vatru i teško ranili napadača, koji je  transportovan u somborsku bolnicu sa povredama opasnim po život.

Prema nezvaničnima informacijama, policajci su zadobili lakše povrede i obojica su pogođena u ruku.

- Meci su leteli na sve strane, gledala sam sve kroz prozor. Komšija je pucao na policiju, a oni su uzvratili paljbu. Bilo je strašno - ispričala je jedna žena očevidac krvavog okršaja.

Policija je blokirala deo ulice Stevana Sinđelića i uviđaj je u toku.Veliki broj policajaca je izašao na teren, a mnogo je i okupljenih građana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike