Akcija spasavanja žene koja je pala u kanjon Crne reke ušla u osmi sat: Locirana je, a reč je o Rumljanki

21.05.2023

20:20

0

Autor: Mi. S.

Prema nezvaničnim informacijama, povređena je 57-godišnja žena iz Rume, koja je u kanjon pala prilikom šetnje

Akcija spasavanja žene koja je pala u kanjon Crne reke ušla u osmi sat: Locirana je, a reč je o Rumljanki
Ilustracija - Copyright Printscreen/Facebook/Gorska služba spasavanja Srbije

Potraga i spasavanje žene koja je desetak minuta nakon podneva danas pala u kanjon Crne reke na Maljenu, u blizini turističkog mesta Divčibare, ušla je u osmi sat. U akciju spasavanja, da podsetimo, uključeni su spasioci Gorske službe iz Beograda i Valjeva, koji su danas pošli u potragu. Prema poslednjim informacijama, žena je svesna i nije životno ugrožena.

Pripadnici Gorske službe spasavanja oko 18 sati obavestili su nadležne da bi u naredna dva do četiri sata trebalo da dopru do povređene žene na lokaciji Golupca, u neposrednoj blizini Divčibara.

Spasioci su pretraživali izuzetno nepristupačan teren na potezu od Ljutog krša na Maljenu, pa sve do Podbukova, a pored teškog terena u ovom delu kanjona Crne reke, problem za lociranje povređene im je predstavljalo to što u tom kraju nema ni signala za mobilni.

Prema nezvaničnim informacijama, povređena je 57-godišnja žena iz Rume, koja je u kanjon pala prilikom šetnje. Ona je spasiocima, kada su uspeli da stupe u kontakt sa njom, kako saznajemo, rekla da je svesna i orijentisana i da ima povredu jedne noge kao i ogrebotine po licu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike