Horor u Velikom Mokrom Lugu: Pokušao da siluje podstanarku dok je držala bebu u naručju!

20.05.2023

10:47

0

Autor: Mi. S.

Zoran M. (62) pokušao da siluje S. S. (17) u stanu koji sa mužem iznajmljuje od njega

Horor u Velikom Mokrom Lugu: Pokušao da siluje podstanarku dok je držala bebu u naručju!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Beogradska policija uhapsila je Zorana M. (62) zbog sumnje da je pokušao da siluje S. S. (17), dok je držala u naručju jednogodišnju ćerkicu. Sve se dogodilo u četvrtak uveče u stanu koji S. S. i njen suprug iznajmljuju od Zorana M. u Velikom Mokrom Lugu. Zoran M. osumnjičen je za protiv pravno pravno lišenje slobode i nedozvoljene polne radnje, a danas će biti saslušan u tužilaštvu.

U momentu kad je došao Zoran M., S. S. je bila sa svojom ćerkicom i sređivala stan koji iznajmljuju. Ona je, dok je sređivala, držala otvorena vrata stana što je stanodavac iskoristio da uđe neopaženo.

Čim joj  je prišao, potapšao je po ramenu da se okrene, a za to vreme je zatvorio vrata. Tada je svoju podstanarku pitao zašto mu se njen muž ne javlja na telefon kada ga zove da spremi novac za kiriju. Ona mu je odgovorila da su platili, ali nije želela da se raspravlja sa njim jer je bio pijan, a njena beba je počela da plače i uzela je u ruke.

Rekla je potom Zoranu da će njen muž da ga pozove čim dođe, ali je u tom trenutku on skočio na nju i počeo da je ljubi. Dok je držala bebu, Zoran je prvo poljubio u usta, a onda počeo da je ljubi po vratu. Ona se otimala i gurala ga od sebe, a on je nastavio da je ljubi po grudima i da je rukama hvata za njih, a onda i zadnjicu. Mlada majka je sve vreme držala bebu i jednom rukom pokušavala da odgura napasnika, a on je i dalje nasrtao dahćući i vikao. U jednom trenutku, tako se povukla da joj je beba ispala iz ruku i pala na pod.

Čak i kada je beba pala i počela da plače, Zoran je i dalje kidisao na S. S. koja je nekako uspela da ga odgurne od sebe. Napasnik je pao, a mlada majka je to iskoristila, zgrabila bebu i pobegla iz stana. Ona se sklonila kod komšinice, a kada je njen suprug došao zajedno su otišli u policijsku stanicu. Žrtva i njen suprug su dali izjave, a saslušana je i komšinica kod koje se S. S. sklonila od stanodavca koji je ubrzo uhapšen.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike