Srbin uhapšen u Nemačkoj: Zajedno sa Sirijcem umešan u ubistvo muškarca?

15.05.2023

09:08

0

Autor: Mi. S.

Muškarac otrovan narkoticima, utvrđuje se uloga njegovih poznanika poreklom iz Srbije i Sirije

Srbin uhapšen u Nemačkoj: Zajedno sa Sirijcem umešan u ubistvo muškarca?
Ilustracija - Copyright Tanjug/Boris Roessler/dpa via AP

Nemačka policija uhapsila je muškarca (40) poreklom iz Srbije, zbog sumnje da je umešan u ubistvo muškarca (39) u Hamburgu pre mesec dana. Prema pisanju nemačkih medija, pored Srbina za isto krivično delo "pao" je i državljanin Sirije (25).

Dvojica uhapšenih su poznanici ubijenog. Policija je, kako navode mediji, u četvrtak pretresla kuće Sirijca i Srbina. Muškarac iz Sirije, kako se precizira, uhapšen je zbog naloga za hapšenje u drugom predmetu.

Mrtvog muškarca u stanu pronašla je policija sredinom aprila i to posle poziva njegovih komšija. Policija je, kako pišu mediji, posle dojave razvalila vrata i u stanu zatekla telo. U početku nije bilo sumnje da je u smrt muškarca umešan neko, ali su dalje analize pokazale da je muškarac otrovan narkiticima.

Prilikom pretresa stana dvojice osumnjičenih, policija je pronašla određene dokaze koji upućuju na njihovu umešanost u smrt muškarca. Dokazi su poslati na veštačenja i analize. Na koji način su osumnjičeni Srbin i Sirijac umešani u smrt još nije saopšteno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike