Državljaninu Srbije 60 dana zatvora: Policija ga pronašla sa marihuanom u dvorištu škole u Budvi

07.05.2023

00:15

0

Njega je juče u dvorištu OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi uhapsila policija i pronašla pvc zamotuljak sa sadržajem marihuane

Državljaninu Srbije 60 dana zatvora: Policija ga pronašla sa marihuanom u dvorištu škole u Budvi
Ilustracija - Copyright Tanjug/ MEDIA BIRO

Državljanin Srbije G.S. (28), sa trenutnim boravkom u Ulcinju, kažnjen je u hitnom postupku pred Sudom za prekršaje u Budvi novčanom kaznom u iznosu od 1.500 evra, ali kako nije platio kaznu ona je zamenjena dvomesečnim zatvorom.

Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje u Budvi, njega je juče u dvorištu OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi uhapsila policija i pronašla pvc zamotuljak sa sadržajem marihuane, prenose Vijesti.

- Koja je po navodima optužbe bila namenjena za njegovu ličnu upotrebu, za koji prekršaj je zakonom propisana novčana kazna u rasponu od 100 evra do 2.000 - naveo je predsednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Profimedia
 

Kako okrivljeni, kako je dodao, kao inostrani državljanin nije platio izrečenu novčanu kaznu odmah po izricanju, ista je zamenjena u kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, na koju je bez odlaganja sproveden u UIKS Spuž.

- Opojna droga je trajno oduzeta i biće predata Upravi policije na uništenje u zakonom propisanoj proceduri - naveo je Đukanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike