"Nije ugnjetavano dete već razmaženi monstrum! Moja ćerka je bila na spisku za ubijanje": Majka učenice zagrmela ispred škole na Vračaru

04.05.2023

14:24

0

Dečak je saslušan u prisustvu majke, a potom predat radnicima Centra za socijalni rad. Danas je potvrđeno da je smešten na Kliniku za neurologiju i psihijatriju

"Nije ugnjetavano dete već razmaženi monstrum! Moja ćerka je bila na spisku za ubijanje": Majka učenice zagrmela ispred škole na Vračaru
Copyright 24sedam/Katarina MIhajlović

Tokom okupljanja đaka beogradskih škola, u blizini samog ulaza OŠ "Vladislav Ribnikar", gde odaju poštu nastradalima u masakru na Vračaru, pojavila se žena za koju se kasnije saznalo da je majka jedne od učenica, čije je ime pisalo na spisku za ubijanje koje je dečak K.K. imao kod sebe.

U jednom trenutku ona je počela da viče da napadač K.K nije bilo nikakvo "ugnjetavano dete", pošto se od juče priča kako je trpeo vršnjačko nasilje.

- On je "razmaženi monstrum" na čijem je spisku bila i moja ćerka, koja na sreću nije pogođena - rekla je ona.

24sedam/Katarina MIhajlović
 

K.K. je u jučerašnjem krvavom piru, pištoljem koje je uzeo od oca, usmrtio osam vršnjaka i čuvara škole koju je i sam pohađao.

Dečak je saslušan u prisustvu majke, a kako je rekao Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, on je predat radnicima Centra za socijalni rad. Danas je potvrđeno da je smešten na Kliniku za neurologiju i psihijatriju.

K. K. je posle krvavog pira pronađen i uhapšen u dvorištu škole, a prema rečima nadležnih, policiju je sam pozvao i prijavio šta je uradio izjavio da je psihopata.

 

 

Na društvenim mrežama se šire poruke koje je navodno ovaj 13-godišnjak poslao na Instagramu nekom od drugova pre krvavog pira.

Sudeći prema konverzaciji, njega je iznervirao dečak po imenu Igor, kome je rešio da se osveti.

Upitan od strane (nepoznate osobe javnosti), šta se dogodilo, odgovorio je da "ima jedan poklon za njega i da će mu doneti sutra u školu, te da će se sigurno obradovati kad ga vidi".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike