Ispovest oca čija je ćerka za dlaku izbegla smrt na Vračaru: Nju je pogledao u oči i pucao na drugu stranu! (VIDEO)

03.05.2023

18:16

0

Kako je rekao, kada je došao ispred škole bilo je puno policije, video je psihologa, nastavnika…

Ispovest oca čija je ćerka za dlaku izbegla smrt na Vračaru: Nju je pogledao u oči i pucao na drugu stranu! (VIDEO)
Otac devojčice koja pohađa školu na Vračaru - Copyright printscreen/instagram/192_rs

Otac devojčice, koja je istrčala iz učionice tokom pucnjave na Vračaru, kaže da mu je ona prenela da je u pitanju njihov školski drug, inače odličan đak, koji je ušao u učionicu sa hladnim izrazom lica i pucao.

Kako je rekao, kada je došao ispred škole bilo je puno policije, video je psihologa, nastavnika…

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

- Izlazio sam iz kuće, išao sam do banke, prošao sam pored škole i video sam puno policije. Bilo je oko 10 do 9, video sam sve zaposlene ispred i svi su bili u šoku. Rečeno mi je bilo da je upucan nastavnik istorije. Pitao sam se gde mi je dete, vratio sam se nazad da pogledam raspored časova i video sam da mi je dete u tom momentu na času istorije. Zvao sam suprugu, izašao sam opet napolje. Video sam u školi da čuvar leži ispod stola na ulazu u školu. Pitao sam odmah šta se dešava, gde mi je dete, niko nije znao ništa da mi kaže - ispričao je Milan Milošević, otac devojčice koja je uspela da pobegne iz učionice kada se ovaj zločin dogodio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"U šoku sam, van sebe smo svi"

Prema njegovim rečima, agonija je trajala sve dok nije saznao da će njegova ćerkica zvala majku.

- Saznao sam kasnije da mi je dete na Cvetnom trgu, da se javila majci. Ona je bila u učionici gde se dogodila pucnjava, prvo je pucao u nastavnicu a potom i u učenike koji su bili ispod stolova. Moje dete je istrčalo napolje. U šoku smo, van sebe smo svi. Saznao sam ispred škole, jedna devojčica je imala potpuno krvavu majicu, a videla je druge dve devojčice kako leže krvave, klonule glave preko klupe. Za tog dečaka kažu da je bio miran i dobar đak, verovatno dečko nije bio uračunljiv. Nastavnici su u šoku da je to mogao da uradi - ispričao je otac.

24sedam/Katarina Mihajlović ATA Images
 

Za dlaku izbegla smrt

Otac devojčice koja je uspela da pobegne tokom pucnjave kaže da je njegova ćerka za dlaku izbegla smrt.

- Za dlaku je moja ćerka izbegla smrt. Kaže da kada je ušao u učionicu i krenuo da puca, da ga je pogledala u oči i kaže da je pogledao i da je počeo da puca na drugu stranu. Dve devojčice koje su bile ispred nje su ubijene. Kada je izašao spisak, videli smo da nje nema na spisku, ali na spisku nije bilo ni tih devojčica ispred nje što su sedele a ubijene su - ispričao je Milan.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike