Muškarca izbola makazama, a tražila kuhinjski nož: Optužena Nišlijka za pokušaj ubistva u hotelskoj sobi; krvi bilo i po zidovima!

02.05.2023

20:06

0

Autor: Mi. S.

A. N. (30) izbola muškarca D. R. (43) pa to pokušala da predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja

Muškarca izbola makazama, a tražila kuhinjski nož: Optužena Nišlijka za pokušaj ubistva u hotelskoj sobi; krvi bilo i po zidovima!
Ilustracija - Copyright Profimedia Pixabay

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv A. N. (30) iz tog grada, kojom se tereti za pokušaj teškog ubistva i to na svirep i podmukao način.

Prema navodima optužnice, A. N. je 2. novembra prošle godine, oko 1 čas iza ponoći, makazama izbola muškarca D. R. (43), pa to pokušala da predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja.

Sve se zbilo u hotelu u naselju Pantelej. A.N. se pojavila na recepciji hotela i ljubazno zatražila kuhinjski nož. Radnik hotela ga joj nije dao, pa je izašla i otišla najverovatnije do stana jedne rođake. Vratila se potom u iznajmljenu hotelsku sobu u kojoj je još bio D. R  sa kojim je te večeri došla zajedno, a koji nije slutio šta će ga zadesiti.

Radnici hotela nisu primetili da je nešto nosila sa sobom u rukama, prolazeći kraj recepcije objasnila je da se vratila samo da uzme “novac i narukvicu”. Ništa nije bilo neuobičajeno, a onda je počela krvava drama.

U jednom trenutku, A. N. je izašla iz sobe i rekla recepcioneru da ne zove policiju dok se ona ne udalji iz hotela. Za njom je iz sobe izašao i okrvavljeni D. R. Ranjeni muškarac izašao je na nogama, ali se teturao, a krv je lila na sve strane i prskala po zidovima. Prizor je bio jeziv.

Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekla A. N. kod koje je pronađen i nož. Sumnjalo se ipak da je D. R povređen drugim sečivom. U toaletu hotelske sobe, ispod lavaboa su pronađene krvavee makaze, pa se sumnja da su njima i nanete povrede D. R. Čime su povrede nanete, biće u svakom slučaju provereno veštačenjem rana i sečiva.

Ranjeni muškarac je sa povredom vrata prevezen u Klinički centar u Nišu, a A.N. u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici, gde je provela dve nedelje. Po izlasku iz bolnice ona je saslušana i određen joj je pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike