Oglasila se žena Srđana osumnjičenog da je pretukao ćerku (16): "On nije takav, dobar je, nasilan je samo pod dejstvom alkohola"

25.04.2023

10:08

0

Autor: M. B.

Stvarno mi je krivo, ipak je on otac moje dece, rekla je Ivanka

Oglasila se žena Srđana osumnjičenog da je pretukao ćerku (16): "On nije takav, dobar je, nasilan je samo pod dejstvom alkohola"
Copyright Facebook/Srdjan M.

Ivanka M., bivša žena Srđana M. koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao njihovu ćerku (16), navela je da on "nije takav, on je dobar, samo je nasilan pod dejstvom alkohola".

Ivanka je izjavila da je Srđana sad pogodilo to što ga je ona ostavila posle 20 godina braka. Kaže da se "ništa nije izdešavalo kao što se priča".

- Stvarno mi je krivo, ipak je on otac moje dece - rekla je Ivanka.

Srđan je, dodaje Ivanka, inače dobar i duša od čoveka, "samo je malo arogantan kada popije, i u tom stanju je i agresivan".

Ivanka je potvrdila da je on napao njihovu ćerku, a negira da ju je zlostavljao.

- Njega ćerka jeste šutnula kada joj nije dao da ode od kuće. Ali, on nju nije vezao i daleko bilo sve to što pričaju, da je pedofil i slično. Samo je hteo da dete zadrži da ne bude kod mene. Čula sam da sad pričaju i da je ubica, on to nije. Nikoga nije ubio. On nije ni narkoman, nije se drogirao od kada sam ja 2005. godine došla za njega - kaže ona.

Otišla sa ćerkama na Uskrs

Ivanka je ispričala da je decu povela sa sobom kada je odlučila da ga napusti jer, kako kaže, ne može da živi sa flašom i da nije podnošljivo koliko on pije.

Navela je da je sa devojčicama otišla na Uskrs, a da je pre toga Srđanu sredila sve po kući. Rekla je da je povela decu sa sobom jer njene ćerke u takvoj sredini ne mogu da žive normalno i da se obrazuju.

- U toj sredini devojčice ne mogu da se vaspitavaju. Ja neću da dozvolim da moja deca u takvoj sredini žive. On je koristio terapiju koju su mu lekari iz "Laze Lazarevića" dali jer se lečio od alkoholizma. Moja ćerka njega neće da tereti, nema potrebe da ga tuži. Niti ima modrice niti bilo šta - priča Ivanka.

Facebook/Srdjan M.
Srđan M.

Navela je i da je Srđan  2006. godine bio na robiji "jer je imao loše društvo sa kojima je krao, a na kraju mu je to društvo smestilo robiju".

Ističe da ni njen život nije bio lak, a da je upravo Srđan od kog je pobegla nju spasao takvog teškog života.

- Šta da kažem kada je muž kojeg sam imala pre njega ubio moju majku u Grockoj. To je meni teško palo i nisam bila svoja. Tada sam upoznala momka koji me je zloupotrebio i terao me da maltene radim u belom roblju. Tada su me Srđan i njegova sestra spasili toga i hvala im. On je stvarno dobar čovek, samo je kada popije arogantan - objašnjava Ivanka.

Podsetimo, Srđan M. je uhapšen zbog sumnje da je 17. aprila u porodičnoj kuci vređao, pretio i više puta udario svoju ćerku (16), nanevši joj tom prilikom lakše povrede u vidu crvenila.

Nasilje je prijavljeno policiji tek kada je devojka otišla kod majke u Veliku Planu.

Policija je odmah reagovala i uhapsila Srđana.

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike