Nesvakidašnji slučaj u Beogradu: Policajki pretio u zgradi suda, pa odmah uhapšen!

19.04.2023

20:10

0

Autor: Mi. S.

EOsumnjičeni E. D. policajki uputio niz pretnji, između ostalog govoreći joj da neće više raditi svoj posao

Nesvakidašnji slučaj u Beogradu: Policajki pretio u zgradi suda, pa odmah uhapšen!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Po nalogu dezurnog zamenika Prvog osnovnog tuzilastva u Beogradu u saradnji sa Policijskom stanicom Vračar danas je zadrzan. u trajanju od 48 casova, E. D. On je osumnjičen za krivično delo ugrožavanje sigurnosti, jer je uputio ozbiljne pretnje policijskoj službenici.

Danas na suđenju osumnjicenom E. D. zbog ranije počinjenog krivčcnog dela ometanje sluzbenog lica u vrsšnju službene dužnosti u zgradi suda u Beogradu u Katanićevoj ulici broj 15, za vreme dok je E. D. čekao da ga sudija prozove pretio policijskoj službenici, koja je takođe ispred sudnice čekala da je prozovu radi ispitivanja u svojstvu svedoka.

Policajki je uputio niz pretnji, između ostalog govoreći joj da neće više raditi svoj posao. Nakon toga odmah je reagovala sudska stržza, obavešten je tužilac i upućena je patrola poilicije koja je odmah u zgradi suda uhapsila osumnjicenog E. D.

Osumnjičeni će biti saslušan pred tuziocem, a u daljem toku postupka biće ispitana policijska sluzbenica, svedoci očevici i preduzete ostale neophodne dokazne radnje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike