Pre dva dana mu se izgubio svaki trag: Nestao Novak Lazić iz Bajine Bašte - policija pretražuje imanje i teren oko Drine

19.04.2023

11:30

0

Njegova sestra zatekla je otvorena vrata, prevrnutu stolicu i puštene ovce

Pre dva dana mu se izgubio svaki trag: Nestao Novak Lazić iz Bajine Bašte - policija pretražuje imanje i teren oko Drine
Novak Lazić - Copyright RINA

Poljoprivrednik Novak Lazić (65), iz sela Crvice kod Bajine Bašte, nestao je pre dva dana, a potraga za njim i dalje traje.

Na lice mesta i njegovo imanje jutros je stigla policija, koja pretražuje teren, a kako su naveli članovima porodice, pošto je blizu reka Drina, pretražiće i to područje.

- Novaku se svaki trag gubi od ponedeljka popodne. Pre podne je bio u gradu i čuli smo se, nakon toga kad sam ga zvala, telefon mu je bio nedostupan, što mi nije bilo čudno, jer u selu ponekad nema signala. Juče ujutru sam odmah otišla na imanje, jer živim u selu oko 15 kilometara udaljenom od njegove kuće. Zatekla sam otvorena vrata, radio koji svira, mali haos u kući, prevrnutu stolicu, pa sam to malo sredila, sve nadajući se da je u štali kod ovaca i da će se pojaviti - kaže Novakova sestra Negosava.

Međutim, kako je vreme prolazilo, a on se nije pojavljivao, Negosava je krenula do štale, međutim, tamo je zatekla neobičan prizor.

- Pripremio je da namiri ovce, ali ih nije zatvorio i one su prešle u komšijinu livadu. To se nikad nije dešavalo, jer on mnogo vodi računa o ovcama, brine o svemu. Tada sam znala da nešto nije u redu i pozvala policiju. Ne znam šta je moglo da se dogodi - dodaje Negosava, koja je i danas u potrazi za bratom u selu Crvica.

Ona dodaje da se on definitivno tog dana, kad se poslednji put čula sa njim, vratio u selo iz grada, jer je u kući pronašla njegov mobilni telefon, novac i dokumenta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike