Od Emilije (14) iz Ćuprije tri dana nema ni traga: Majka na društvenim mrežama moli sve da provere svoje vikendice oko Velike Morave!

16.04.2023

17:29

0

Autor: Mi. S.

Devojčica je visoka 160 centimetara, ima 50 kilograma, braon oči i kosu

Od Emilije (14) iz Ćuprije tri dana nema ni traga: Majka na društvenim mrežama moli sve da provere svoje vikendice oko Velike Morave!
Emilija Jovanović - Copyright Nestali Srbija

Emilija Jovanović, četrnaestogodišnja devojčice, nestala je u noći između srede i četvrtka, a još nema novih informacija o njoj. Majka devojčice objavila je apel na društvenim mrežama, da ljudi u blizini okoline Velike Morave pregledaju svoje vikendice.

"Molim sve sugrađane Ćuprije koji imaju vikendice duž ili u blizini Velike Morave da ih obiđu i obaveste ukoliko primete da je Emilija Jovanović u njima", navela je majka devojčice u objavi na Facebook-u..

Emilijina porodica, takođe, moli sve koji imaju bilo kakvu inforaciju o njoj za pomoć i da odmah obaveste policiju. Devojčica je, inače, visoka 160 centimetara, ima 50 kilograma, braon oči i kosu.

Rano ujutru, Emilija je izašla iz svoje kuće i od tog momenta joj se gubi svaki trag. Možda je, kako piše na sajtu Nestali Srbija, ušla u automobil i tako otišla.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike