Suđenje Zoranu Marjanoviću: Veštaci rešavaju misteriju mobilnih telefona

23.09.2020

17:30 >> 19:42

0

Naredna dva dana trebalo bi da svedoče veštaci telekomunikacione struke. Prema optužnici, bazne stanice pokazale su da su telefoni članova porodice Marjanov

Suđenje Zoranu Marjanoviću: Veštaci rešavaju misteriju mobilnih telefona
Copyright Zoran Marjanović ATA images/M. M.

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči u naredna dva dana trebalo bi da se nastavi svedočenjem veštaka telekomunikacione struke.

Jelena Marjanović Foto: Printscreen Youtube

U Višem sudu u Beogradu na ročišta koja su zakazana za sutra i prekosutra, očekuje se da će svedočiti sudski veštak koji je obavio veštačenje mobilnih telefona porodice Marjanović. Na suđenju bi trebalo da se pojavi i stručni savetnik za telekomunikacije kog je angažovala Marjanovićeva odbrana, a koji bi veštaku trebalo da postavlja pitanja.

Sudski veštak trebalo bi da reši misteriju mobilnih telefona članova porodice Marjanović, za koje su bazne stanice navodno pokazale da su bili isključeni u vreme zločina.

Zoran Marjanović od početka negira da je na nasipu u Borči ubio svoju ženu, pevačicu narodne muzike

Istraga je utvrdila da su se Zoran i Jelena, u momentu kada je ona ubijena, nalazili na istoj baznoj stanici, ali i da su svi njihovi ukućani u tom periodu ugasili svoje mobilne aparate.

Marjanović je uhapšen godinu i po dana nakon ubistva i u pritvoru je proveo 10 meseci. Da se brani sa slobode pušten je 12. juna 2018. godine.

Suđenje Zoranu Marjanoviću počelo je u novembru prošle godine i on od samog početka negira da je ubio svoju ženu, pevačicu narodne muzike. Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu Crvenka u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike