Preminuli bračni par iz Zrenjanina počivaće u istom grobu: "Bio bi greh razdvajati ih, jer su se jedno drugom obećali"

01.04.2023

17:04

0

Majka preminulog Nenada kaže da nije dobila nalaz obdukcije

Preminuli bračni par iz Zrenjanina počivaće u istom grobu: "Bio bi greh razdvajati ih, jer su se jedno drugom obećali"
Copyright Printscreen/Facebook/N.B. K. J.

Katarina Jovanović (23) i njen dve godine stariji suprug Nenad Bilić, zajedno, zaljubljeni i bliski, jedan pored drugog, napustili su ovaj svet i po dogovoru Nenadove majke Ksenije i hraniteljke iz Ruskog Sela, kod koje je odrasla Katarina, biće sahranjeni u zajedničkoj grobnici u Zrenjaninu.

- Bili su zajedno do poslednjeg trena, voleli se i uvek jedno drugog štitili, pa je red i da ih sahranimo zajedno - kaže kroz suze majka Ksenija, ističući da se čula sa Katarininom hraniteljkom i obe su se složile da je tako najbolje.

Ona napominje da nije dobila nalaz obdukcije niti bilo kakav odgovor šta je uzrok smrti njenog sina i njegove trudne supruge, sa kojom se venčao u novembru prošle godine.

Podsetimo, Nenad Bilić (25) iz Zrenjanina i njegova supruga, Katarina Jovanović (23) iz Ruskog Sela, tragično su stradali rentiranom stanu, u ulici Emila Gavrila 23 u centru Zrenjanina, a po svemu sudeći, u snu su se ugušili usled curenja plina iz plinske peći u sobi.

- Verujte veoma mi je teško, umesto da razmišljamo kako ćemo se veseliti zbog rođenja, ja sad planiram sahranu sinu i snaji, a još ništa ne znam - kaže majka Ksenija, ponavljajući da je tako najbolje i da zato što su zajedno živeli i zajedno otišli u smrt, treba da i počivaju. 

Ona dodaje da bi greh bio razdvajati ih zato što su se, kako podvlači, obećali jedno drugom da će biti zajedno do kraja života.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike