Detalji horora u Zrenjaninu: Beživotna tela dvoje mladih nađena u iznajmljenom stanu! Devojka bila trudna? 24sedam na licu mesta FOTO

31.03.2023

12:17

0

Komšije obile stan i zatekle beživonta tela na ćebadima prostrtim na podu

Detalji horora u Zrenjaninu: Beživotna tela dvoje mladih nađena u iznajmljenom stanu! Devojka bila trudna? 24sedam na licu mesta FOTO
Tela dvoje mladih nađena u Zrenjaninu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Beživotna tela Nenada B. (25) i Katarine J. (23) nađena su u iznajmljenom stanu u ulici doktora Emila Gavrila u Zrenjaninu. Za sada nije poznato šta je uzrok njihove smrti, a ono što je u celom slučaju još strašnije jeste sumnja da je preminula devojka bila u četvrtom mesecu trudnoće!

 Šokirane komšije kažu za 24sedam da su tela pronađena juče u 17 sati, nakon sto je sused koji živi u stanu do njih prijavio da oseća jaku toplotu iz stana u kojem su bili.

Kažu da su potom komšije obile stan i zatekle užasan prizor - momak i devojka ležali su na podu - ležali su  na ćebadima, jer nije bilo kreveta.

- Doselili su se u subotu i samo smo ih tada i videli, a mislimo da im se tog dana nešto i dogodilo. Krvava su im bila usta i nos. Peć na plin je bila odvrnuta na maksimum i staklo je od toplote puklo – pričaju prestravljeni meštani ove ulice.

Kažu da su ih videli prethodne subote kada su tražili broj gazdarice stana, jer su čuli da izdaje stan. Njihovi bicikli su i dalje ispred stana.

Komšije dodaju da im je vlasnica stana dozvolila da ostanu, uz dogovor sa Nenadom da mu novac za kiriju da u ponedeljak ili utorak. 

Međutim, on joj se nije javljao, što joj je bilo sumnjivo, nakon čega je alarmirala komšije koje su obile stan.

Kako saznajemo na licu mesta, Nenad je rodom iz Zrenjanina, a Katarina je iz Ruskog sela. Preminuli mladić svojevremeno je radio u pogrebnom preduzeću u Zrenjaninu.

Takođe, prema izjavama Zrenjaninaca koji su ih poznavali, mladić i devojka živeli su praktično kao beskućnici jer nisu imali adresu stanovanja i često su se selili. Navodno je Nenad upao u neke novčane probleme, a za sobom je ostavio majku, sestru, brata i polubrata.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike